Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.07.2022

iPhone 14 буде представлений у середині вересня


Apple представить серію iPhone 14 у середині вересня під час медіа-заходу, про який буде оголошено найближчими тижнями


iPhone 14

Більшість нових пристроїв будуть доступні для попереднього замовлення першої п'ятниці після заходу.

Apple представить серію iPhone 14 у середині вересня під час медіа-заходу, про який буде оголошено найближчими тижнями. Про це стало відомо, коли Apple опублікувала звіт про прибутки за червневий квартал. Компанія Apple не попередила інвесторів та покупців про те, що у звичайному графіку випусків нових iPhone будуть затримки, пов'язані з пандемією.

До COVID-19 заходи з випуску нової лінійки iPhone проходили в середині вересня як щось зрозуміле. Більшість нових пристроїв будуть доступні для попереднього замовлення першої п'ятниці після виступу. Потім iPhone будуть відправлені покупцям і з'являться в магазинах наступної п'ятниці.

Пандемія призвела до карантинних заходів, які вплинули на ланцюжок поставок та логістику. Ситуація, що склалася, не пощадила навіть добре налагоджену роботу в компанії Apple. У 2020 році анонс було зроблено у липні. А серію iPhone 12 випустила лише у середині жовтня 2020 року. Флагмани були відправлені покупцям відразу після випуску, а інші моделі стали доступні лише за кілька тижнів.

Коли Apple не попередила інвесторів та споживачів про затримку випуску iPhone 13 у липні минулого року, було ясно, що нові телефони з'являться у продажу у середині вересня 2021 року. І лише до кінця вересня Apple почала надсилати клієнтам всю лінійку смартфонів.

Цієї весни ми бачили безліч повідомлень про карантин у Китаї. Країна продовжує запроваджувати такі обмеження для боротьби з новими хвилями інфекції. Пандемія вплинула на виробництво запчастин і товарів, у тому числі на ланцюжок поставок iPhone 14. З тих пір ми бачили побоювання з приводу перенесення дати випуску iPhone 14. де будуть затримки із доставкою.

Але навіть якщо одна або кілька моделей iPhone не встигнуть до очікуваної дати випуску в кінці вересня, інсайдери стверджують, що Apple представить iPhone 14 вчасно. Це тому, що Apple не згадала про затримки у своєму звіті.

Маючи це на увазі, очікується, що Apple представить 13 вересня серію iPhone 14. Попередні замовлення повинні початися через кілька днів після запуску, 16 вересня. Телефони iPhone 14 буде випущено 23 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник з лазерним керуванням легко ухиляється від систем знищення дронів

Це не означає, що Apple не бореться з виробничими проблемами iPhone 14. Нещодавно ми дізналися про такі проблеми. Відомий інсайдер докладно розповів про виробничі питання, що стосуються OLED-панелей, оперативної пам'яті та камер. Але Apple змогла передати виробничі замовлення іншим постачальникам, щоб заповнити брак квоти.

Більше того, продовжують ходити чутки про те, що випуск моделі iPhone 14 Plus може бути відкладений. Ми були свідками таких затримок до пандемії. iPhone X та iPhone XR були відправлені на кілька тижнів пізніше, ніж їхні аналоги у 2017 та 2018 роках відповідно. Те ж саме завжди може статися з деякими варіантами iPhone 14, але на даний момент це лише припущення.

Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Технології
Теги: Apple, смартфон, iPhone 14




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ