Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2013

Кличко: Влада не хоче чути людей, але люди змусять їх почути


"Необхідне перезавантаження всієї системи", - сказав політик


Кличко: Влада не хоче чути людей, але люди змусять їх почути

Ті  депутати, які не проголосували за резолюцію недовіри уряду фактично взяли на себе відповідальність за кров людей, яка пролилася під час акцій протесту. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко в коментарях журналістам в парламенті.

Кличко зазначив, що уряд не хоче чути людей. "Така кількість людей обурена такими діями, вийшли на вулиці, але до сьогодні ніхто не подав у відставку. Ніхто не хоче нести відповідальність. Кажуть: "вибачте". І все?", - обурився Кличко.

Лідер "УДАРу" наголосив, що Азаров, якби був справжнім політиком, подав би у відставку. "Якщо уряд не хоче чути людей, люди змусять їх почути. Ми зробимо все, щоб президент, уряд та провладні депутати почули людей. Якби Азаров подав у відставку він зберіг би своє обличчя, як людина і як керівник. На сьогодні обличчя немає", - сказав Віталій Кличко. При цьому, додав лідер "УДАРу", опозиція не приводила людей під парламент, а вони самі вийшли на вулиці, оскільки їм набридла брехня влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не смогла отправить правительство в отставку

Кличко зауважив, що всередині  фракції Партїї регіонів також є депутати, які хотіли б проголосувати за відставку уряду, однак бояться цього. "Партія регіонів знаходиться під контролем Адміністрації Президента", - сказав лідер "УДАРу". Кличко також додав, що не бачить сенсу в подальший роботі Верховної Ради, яка дискредитувати себе. "Необхідне перезавантаження всієї системи", - сказав політик.

Партія УДАР


Схожі матеріали:
👁 1182
Категорія: Актуально
Теги: кличко, влада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ