Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.03.2022

Компактний двотурбінний електричний параплан піднімається в небо


План полягає в тому, щоб запропонувати новинку CanopE-Jet 1 вищого рівня і більш дешевий пропелер CanopE-Jet Light з канальним пропелером


Компактний двотурбінний електричний параплан

Цей прототип розпочинався як випробування двох із шести передніх реактивних двигунів, розроблених для LEO eVTOL. При вазі 26 кг він включає сидіння, два 216-мм канальних вентилятора, джгут проводів і акумуляторну батарею на 100 В, 18 Ач, 1,8 кВтг, встановлену на простій рамі. До вершини прикріплюється 28-метровий купол парашута, і звідти він функціонує як стандартна парамоторна установка.

Бітар та його команда здійснили випробувальний політ Canop-E, заявивши, що тривалість польоту прототипу становить близько 20 хвилин, а максимальна швидкість становить близько 110 км/год.

Електричні парамотори не нові, але Бітар каже, що зазвичай вони набагато більші за це, з одинарними пропелерами, покритими захисною клітиною, які потрібно розібрати або скласти, щоб помістити в автомобіль. За його словами, Canop-E не потребує додаткового захисного спорядження навколо своїх електричних турбін, його можна кинути на сидіння або в багажник автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабіна автомобіля, що обертається, допоможе врятувати життя водія і пасажира під час зіткнення
 
"План полягає в тому, щоб запропонувати новинку CanopE-Jet 1 вищого рівня і більш дешевий пропелер CanopE-Jet Light з канальним пропелером", - сказав Бітар. "Я думаю, що ми скоро відкриємо попередні замовлення на CanopE-Jet, що ми можемо почати поставки до третього кварталу цього року".


Компактний двотурбінний електричний параплан
 

В інших новинах Бітар каже, що він завершив початковий раунд фінансування проекту LEO eVTOL і «до травня має запустити пілотований прототип LX-1». І хоча на даний момент він не може сказати занадто багато про електричний реактивний ранець, «це дуже крутий проект, і він згодом стає все крутішим».

Схожі матеріали:
👁 488
Категорія: Технології
Теги: реактивний двигун, Літальний апарат, літаючі машини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ