Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.10.2022

Консультація кардіолога: особливості, етапи, можливості лікування


Кардіолог займається лікуванням серця, судин


кардіологія

Від роботи серцево-судинної системи людини залежать багато в чому її життя, здоров'я та довголіття. З віком серцевий м'яз слабшає, судини стають ламкими, їх стінки втрачають еластичність. Виникають нові ризики серйозних кардіологічних захворювань. Саме тому так важливо періодично звертатися до вузького фахівця, щоб отримати консультацію досвідченого кардіолога, пройти комплексне обстеження та отримати кваліфіковану медичну допомогу.

Які захворювання лікує кардіолог

Звертатися до кардіолога по професійну допомогу необхідно при прояві наступних симптомів:
  • біль у грудях;
  • утрудненість дихання, нестача повітря;
  • запаморочення;
  • втрати свідомості;
  • дезорієнтація у просторі.
Це ті прояви, які свідчать, що серцево-судинна система працює з порушеннями. Якщо ви не впевнені, до якого вузького фахівця звернутися з такими симптомами, можете спочатку відвідати терапевта або сімейного лікаря, він направить до потрібного експерта.

Кардіолог займається лікуванням серця, судин. На сторінці https://impuls24.com.ua/uk/konsultatsiya-kardiologa/ представлена ​​повна та достовірна інформація про прийом цього фахівця у багатопрофільному медичному центрі "Імпульс" в Києві.

У компетенції кардіолога лікування вроджених та набутих вад серця, ішемічної хвороби серця, запальних процесів, що розвиваються в серцевому м'язі. Комплексна терапія призначається лише після повної діагностики. Завдяки активному розвитку медицини, науки можна поставити вірний діагноз на основі високоточного обстеження. Хороший лікар має необхідні навички для розшифрування та правильного трактування результатів діагностики. І це ще одна причина звернутися до компетентних професіоналів.

Особливості лікування кардіологічних захворювань

Чим раніше виявлено серцево-судинну патологію, тим простіше її усунути без застосування кардинальних методів. У певному віці проблеми із серцем з'являються у всіх. Позбутися їх повністю вже не можна, але їх можна усунути, щоб пацієнт міг вести повноцінне життя без обмежень.

Якщо хвороба розвинулася настільки, що консервативна терапія не допомагає, потрібно хірургічне втручання. Досвідчені кардіохірурги виконують найскладніші операції, що дозволяють продовжити життя пацієнтів та суттєво покращити його якість.

Схожі матеріали:
👁 264
Категорія: Прес-реліз
Теги: кардіолог, кардіолог в Києві, Консультація кардіолога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ