Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.06.2022

Крафт-пакет - у світі розумних технологій


Для виробництва пакетів використовують крафт-папір, який має армовану структуру, має високу міцність на розрив.


Дівчина з пакетами

Серед інших видів пакувальних матеріалів – звичних і добре знайомих нам крафтовий пакет міцно займає місце найбільш оптимальної альтернативи.

Що таке крафт-пакет?

Це пакет, виготовлений з довговолокнистої целюлози, що містить сульфат. Для виготовлення крафт-пакетів активно використовується вторинна сировина. Де ми регулярно зустрічаємося з такою упаковкою? Ймовірно, у торговому центрі, хлібному магазині чи пекарні, кафе швидкого харчування, воліючи замовити їжу на винос тощо.

На хвилі загальної оптимізації кількості споживаних природних ресурсів, перевага у виборі пакувальних матеріалів надається найбільш екологічним видам, яким є крафт-пакет. Час повного розкладання крафт-пакету в природі – 2-3 роки, аналогічний час для поліетиленового пакету – 200 років. Як бачимо перевагу крафтового пакету безперечно.

Переваги крафт-пакетів для бізнесу

Ідеальним рішенням для клієнтів з різних галузей стануть міцні і функціональні коричневі паперові пакети. Ці екологічно чисті друкарські вироби бувають різних розмірів. Паперові пакети не містять шкідливих речовин, їх можна використовувати для зберігання фруктів, овочів та інших харчових продуктів.

Для виробництва паперових пакетів використовують крафт-папір, який має армовану структуру, має високу міцність на розрив.

Покупці, які ніколи раніше не використовували паперові пакети, часто сумніваються у їхній міцності. Зрештою, папір асоціюється з матеріалом, який легко пошкодити і зламати — як же перевозити важчі продукти, не побоюючись, що їх буде пошкоджено під час транспортування?

Перше, що вам слід знати, це те, що у паперу різна вага. У пропозиції є безліч моделей сумок, призначених для різних цілей, наприклад для продуктових, галантерейних або косметичних покупок. Чим вище навантаження, тим вище вага паперу і міцніше ручка. Екологічні паперові пакети є дуже популярними серед покупців.

Паперові пакети відрізняються високою міцністю, що у багатьох випадках перевищує вантажопідйомність пластикових пакетів. У стандартній моделі можна легко переміщати продукти загальною вагою 15 кг.

Вибираючи екологічно чисті паперові пакети, ви можете відчути, що ви інвестуєте у високу якість за низькою ціною. Довговічність, точність виготовлення та оригінальний зовнішній вигляд роблять паперові пакети ідеальним засобом реклами та заміною традиційним пластиковим пакетам. Багаті та насичені кольори, отримані в процесі друку, додатково збільшують їхню візуальну цінність.

Сьогодні паперові пакети широко використовуються так званими індустріями зустрічей. Найчастіше вони використовуються як зручний спосіб забезпечити учасників набором матеріалів - порядком денним, папками, ручками і т. д. Він відмінно працює під час різних конференцій, тренінгів, симпозіумів, гала-концертів або корпоративних заходів. Ви також можете покласти рекламні гаджети в паперовий пакет і таким чином справити дуже гарне перше враження на учасника, наприклад, ярмарку, який відвідає стенд компанії.

Схожі матеріали:
👁 242
Категорія: Прес-реліз
Теги: крафт-пакети




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ