Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.04.2022

Літак Falcon Solar здатний літати на сонячній енергії з нульовим рівнем викидів


Falcon Solar спроектований як пасажирський літак з метою зробити авіаперельоти більш ефективними та менш дорогими


Літак Falcon Solar здатний літати на сонячній енергії

Оскільки потреба в енергії зростає з розвитком технологій та зростанням населення, компанії розробляють найбільш ефективні рішення, які обіцяють задовольнити світовий попит на енергію.

Дизайнер компанії Lasky Design, Ласло Немет, розробив концепцію сонячного літака, здатного літати на сонячній енергії з нульовим рівнем викидів завдяки великій площі крила із сонячними елементами. Названий Falcon Solar, концептуальний дизайн виходить за рамки традиційної конструкції літака і використовує переваги крил, що літають.


Літак Falcon Solar здатний літати на сонячній енергії
 

Природа вже давно забезпечує інженерів і дизайнерів хорошими ідеями. Натхненний тілом хижих птахів, обтічний концепт має два великі крила, які дуже гармонійно згинаються вгору, низьку та подовжену кабіну та загострений хвіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ascend Dynamics представив електричний реактивний ранець Skypak V1

Форма унікальна тим, що фюзеляж створює значну підйомну силу, забезпечуючи поверхню для сонячних батарей. Здається, що він не має кермів і стабілізаторів, а його кабіна здається дуже компактною.


Літак Falcon Solar здатний літати на сонячній енергії
 

Falcon Solar спроектований як пасажирський літак з метою зробити авіаперельоти більш ефективними та менш дорогими. Посилаючись на труднощі польоту в похмурий день або вночі, які можуть стати на заваді сонячним батареям виробляти енергію, дизайнер підкреслив, що підйом на велику висоту може допомогти вирішити ці завдання.

Схожі матеріали:
👁 483
Категорія: Технології
Теги: літак, сонячна енергія, електричний літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ