Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.07.2022

Rolls-Royce представив новий турбогенератор для збільшення дальності польоту гібридно-електричних eVTOL


Rolls-Royce заявляє, що новий турбогенератор розрахований на роботу в діапазоні потужностей від 500 до 1200 кВт


гібридно-електричний літак

Компанія Rolls-Royce представила технологію турбогенератора, яка включає новий невеликий двигун, призначений для розвитку гібридно-електричних літаків.

Система спеціально розроблена для використання як бортове джерело живлення з масштабованими пропозиціями потужності та доповнить лінійку силових установок Rolls-Royce Electrical, дозволяючи використовувати розширений спектр екологічного авіаційного палива, а пізніше, коли воно стане доступним, за рахунок спалювання водню.

Більшість сучасних акумуляторних технологій означають, що повністю електрична силова установка дозволить використовувати eVTOL та приміські літаки з нерухомим крилом для коротких польотів у містах та між ними. Rolls-Royce заявляє, що новий турбогенератор розрахований на роботу в діапазоні потужностей від 500 до 1200 кВт, і в його основі лежить малогабаритний газотурбінний двигун.

Фахівці компанії розробляють конструкцію турбогенератора та працюють над його системною інтеграцією та зосереджені на забезпеченні «розумного» розподілу потужності під час польоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії почали випробовувати потужну лазерну зброю

При оснащенні електричного літака турбогенератор може бути спрямований або на зарядку акумуляторної батареї або безпосередньо на живлення електродвигунів, залежно від обставин. У будь-якому випадку, генератор можна використовувати для збільшення загальної дальності польоту літака або збільшення максимальної злітної маси, що сприятиме розвитку електричної мобільності в повітрі.


новий турбогенератор
 

Турбогенератор пройде додаткові випробування, щоб продемонструвати свої можливості після того, як Rolls-Royce працюватиме з галузевими партнерами. Rolls-Royce також пропонує мікромережні рішення для швидкого заряджання електричних літаків. Ці мережі можуть харчуватися від поновлюваних джерел енергії, таких як вітер та сонячна енергія, що гарантує, що вертипорти, побудовані в майбутньому, також матимуть доступ до екологічно безпечних та стійких джерел енергії.

Схожі матеріали:
👁 507
Категорія: Технології
Теги: електричний літак, літак, Електродвигун, турбогенератор, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ