Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.01.2022

Магнітні конструктори для дітей


В асортименті магазину ToysToys ви можете вибрати та купити дитячі магнітні конструктори, що ідеально підходять і для хлопчиків, і для дівчаток


Конструктори - безліч різноманітних варіантів цієї найцікавішої гри зараз лежить на вітринах магазинів! Сьогодні це вже не металеві елементи, які необхідно скручувати болтами, та не пластикові кубики з виїмками. Це величезний простір для фантазії та творчості, що ховається у простих невигадливих деталях. Магнітний конструктор - цікава знахідка, до якої ваші діти точно не будуть байдужі.

Магнітні конструктори для дітей

У чому перевага магнітних конструкторів перед звичайними:
  • Велика варіативність моделей;
  • Величезний простір для творчості;
  • Прості способи з'єднання деталей;
  • Є пропозиції для діток різного віку;
  • Відмінна розвиваюча іграшка;
Вже з першого знайомства ваше маля дізнається про фізичні явища, які дітям здаються чарівними. Через простий, але цікавий кріплення процес збирання конструктора буде максимально цікавим. Адже деталі з'єднуються самостійно, а за певної вправності головоломка збирається з одного руху. Зацікавити магнітним конструктором можна навіть дорослих – зверніть увагу на моделі зі складними фігурами.

Які види магнітних конструкторів?

Машини, будинки, тварини, геометричні набори для творчості.

В асортименті магазину ToysToys ви можете вибрати та купити дитячі магнітні конструктори, що ідеально підходять і для хлопчиків, і для дівчаток. Підібрати першу головоломку із магнітів можна для дитини з 6 місяців. Вона добре розвиває логіку, дрібну моторику рук, просторове мислення, вчить взаємодіяти з предметами і добре пояснює причинно-наслідкові зв'язки. Всі фігурки мають цікавий та продуманий дизайн, який не тільки приверне увагу дитини, а й буде безпечним.

З якого віку можна придбати дитині магнітний конструктор?

Звертайте увагу на деталі. Якщо вони маленькі, не варто купувати магнітний конструктор дитині до 7 років. Декілька проковтнутих фрагментів можуть стати причиною погіршення здоров'я та необхідності відвідування лікаря. Великі магнітні конструктори можна купувати від трьох років. Для найменших є моделі з м'якими деталями, магніти в яких вшиті всередину.

Більшість іграшок виготовлені з обтічно формами, якими неможливо поранитися. Відрізняються вони й високою якістю конструкції – метал досить довго зберігає форму, яскравий колір та магнітні властивості. До того ж, асортимент стрімко зростає, і ви можете замовити дитячий магнітний конструктор навіть за тематикою улюблених мультиків вашої дитини.

Схожі матеріали:
👁 451
Категорія: Прес-реліз
Теги: Магнітні конструктори, конструктор, Магнітні конструктори для дітей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ