Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2022

Mission Master SP - автономна безпілотна машина успішно запускає ракети з лазерним наведенням


Mission Master SP - автономна безпілотна машина успішно запускає ракети з лазерним наведенням і застосовується в широкому діапазоні місій


Mission Master SP - автономна безпілотна машина

Mission Master SP від ​​Rheinmetall – це автономна безпілотна наземна машина (A-UGV), спроектована для надання допомоги та зниження небезпеки для піших солдатів у широкому діапазоні місій.

Завдяки малошумному електродвигуну цей автомобіль здатний досягти успіху в будь-якому сценарії, що вимагає скритності та маневреності. Нещодавно компанія завершила бойові стрілянини, в ході яких успішно вразила ціль 70-мм ракетою Thales FZ275 з лазерним наведенням (LGR).

A-UGV створено спеціально для передових місій, безшумного чергування та перевезення легких корисних вантажів. Він здатний слідувати за військами, дозволяючи їм наблизитися до ворога, не будучи поміченим чи почутим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячна вантажівка виїхала на дороги Німеччини

Mission Master SP, використаний у цьому випробуванні з бойовою стріляниною, був оснащений дистанційно керованим бойовим модулем Rheinmetall Fieldranger Multi у комплекті з двома семітрубними 70-мм ракетними установками від Thales.

Mission Master SP - автономна безпілотна машина
 
 
«Ці програми для насичення території та точних ударів можуть вражати стаціонарні та мобільні цілі на відстані до 7 км із мінімальними побічними збитками. Тепер вони підходять для використання із Mission Master A-UGV. Більше того, ця нова конфігурація вже готова до інтеграції з іншими типами платформ та бронетехніки», - заявили в компанії.


Схожі матеріали:
👁 530
Категорія: Технології
Теги: зброя, озброєння, армія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ