Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2021

Для армії США створили супер снайпера, робота-собаку


Компанія Ghost Robotics показала оновлений варіант свого робота на виставці озброєння AUSA-2021


Компанія Ghost Robotics показала оновлений варіант свого робота на виставці озброєння AUSA-2021. Робот-собака здатний пройти на одному заряді 12,5 км зі швидкістю 7,2 км / год., Поставляється в армії США і Австралії і використовується силами спеціальних операцій.


Для армії США створили супер снайпера, робота-собаку
 

Чотириногий робот отримав снайперську установку від компанії Swordint, управління зброєю відбувається автономно, без участі оператора.

«Ми вважаємо за краще назву Q-UGV: чотириногі безпілотні наземні машини», - сказав Джиро Паріх, президент і виконавчий директор Ghost Robotics.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск представив новий структурний акумулятор на 4680 осередків для Tesla

На відміну від робота від Boston Dynamics, розробка Q-UGV призначена для використання в армії в несприятливих умовах. Його заряду достатньо, щоб подолати 12,5 км шляху або перебувати в русі 3,5 години.


Для армії США створили супер снайпера, робота-собаку
 

Робот може оснащуватися цілим рядом різних датчиків і сенсорів, що дозволяють переміщатися йому в будь-який час доби. Орієнтація в просторі відбувається за рахунок створеної 3D-карти за допомогою датчиків.

Схожі матеріали:
👁 759
Категорія: Технології
Теги: армія, озброєння, робот-собака




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ