Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2014

Полтавським військовим під час мобілізації обіцяють зарплату як у контрактників


Уже сьогодні у Полтаві формують мобілізаційні групи та батальони


Полтавським військовим під час мобілізації обіцяють зарплату як у контрактників

У зв’язку із гострою політичною ситуацією в Україні, яка утворилася внаслідок конфлікту із країною Сходу, уже сьогодні у Полтаві формують мобілізаційні групи та батальони.

Саме туди набирають військовозобов’язаних, а також людей, які добровільно хочуть стати на захист Батьківщини (Хоча на них Постанова про грошове забезпечення не розповсюджується). Увесь час центральна влада говорила: у нас немає коштів, аби утримувати армію. Що із цього вийшло? Вийшло те, що за 20 років у нас не стало армії, адже все розвалили. Сьогодні ж, коли нам «наступили на хвіст», Уряд таки знаходить 5 мільярдів гривень для військових! 

А військовослужбовим під час мобілізації обіцяють грошове забезпечення як у контрактників. Щодо останнього, то відповідне  передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2014 р. № 111 «Питання грошового забезпечення військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє полтавців врятували жінку від зґвалтування

Постанова розповсюджується на військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації. На особливий період, грошове забезпечення виплачується в порядку та розмірах, установлених для осіб офіцерського складу, осіб рядового сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом.

vpoltave.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1497
Категорія: Актуально
Теги: зарплата, україна, військові, військовослужбовці, батальони, армія, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ