Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2022

Оригінальні шторки багажника Рено Меган


Що це за деталь - оригінальні шторки багажника Рено Меган? Які функціїї вони виконують? Чому краще оригінальні шторки? Читайте у нашому матеріалі.


Renault Megane – популярний малий сімейний автомобіль, історія якого розпочалася в 1995 році. Саме тоді французька компанія запустила серійне виробництво цієї моделі, щоб замінити Renault 19. Перше покоління створювалося з використанням вузлів та агрегатів попередника. Виробник пропонував авто з різними типами кузова – седан, універсал, хетчбек, кабріолет.

З розробкою нового модельного ряду розпочався випуск оригінальних запчастин та комплектуючих для Рено Меган РС. Це дозволило швидко відновити пошкоджені елементи, замінити зношені деталі та покращити експлуатаційні показники авто.

Оригінальні шторки багажника Рено Меган
 

Виробник пропонує оригінальні комплектуючі для машин Рено різних поколінь, які сьогодні користуються попитом серед автолюбителів.

Якщо потрібно замінити зношені запчастини, провести якісний ремонт та потурбуватись про безпеку на дорозі, варто обирати «рідні» запчастини для авто. Також компанія Renault випускає комплектуючі та різноманітні елементи для зручності та комфорту власника Рено Меган RS. До одного з таких корисних пристроїв можна віднести шторку багажника, яка виконує наступні функції:

  • розділяє багажне відділення на відсіки для зручного користування;

  • захищає вантаж від пошкоджень при різких маневрах на дорозі;

  • не дає потрапити предметам із салону до багажника;

  • приховує від сторонніх очей вміст багажного відділення.

Оригінальна шторка багажника ідеально підходить для конкретної моделі автомобіля Renault Megane. Це практичний аксесуар, виготовлений з якісних матеріалів. Конструкція надійно закріплюється в багажному відділенні, легко висувається та збирається за необхідності.

Збірка автомобілів Рено відрізняється якістю, надійністю та безпечністю, комплектуючі мають довгий експлуатаційний термін. Якщо потрібно, при пошкодженні «рідні» елементи можна замінити на такі самі оригінальні запчастини, обравши все необхідне на сайті HOTAUTO PARTS.


Оригінальні шторки багажника Рено Меган

Renault Megane Sport

Спортивна модель Рено Меган випускається з 2004 року. Сучасна модель Renault Megane RS – передньопривідний п'ятидверний хот-хетч компактного сегменту. Це авто входить до лідерів у рамках свого класу завдяки ефектному стайлінгу, високому рівню практичності та вражаючим динамічним показникам. Світова прем'єра новітньої моделі четвертого покоління відбулася в рамках Франкфуртського автосалону – у порівнянні з попередником вона покращилася за всіма параметрами, починаючи від зовнішності та закінчуючи технічним оснащенням.

Щоб забезпечити більший комфорт при користуванні Renault Megane RS, можна встановити оригінальну шторку багажника. Її переваги:

  • Надійність. Виробник несе відповідальність за роботу та характеристики деталей, що продаються під маркою Renault.

  • Точний підбір. Шторки виготовляються на тому ж заводі, де збираються автомобілі Рено, тому покупець отримує ідентичні деталі, які ідеально підходять для авто.

  • Довготривала експлуатація. Виробник надає гарантії на оригінальні запчастини в підтвердження їх високої якості.

Оригінальні шторки багажника Рено Меган

Рено Меган Хетчбек

Незважаючи на чималу вартість, автомобілі Ренаулт Меган мають досить хорошу ремонтопридатність. «Рідні» запчастини від фірми-виробника коштують дорожче через ідеальну сумісність, високу якість та стійкість до зносу. Аналоги від сторонніх виробників також бувають дуже якісні, їх ціна нижча за оригінал.

Запчастини та комплектуючі для проведення технічного обслуговування Renault Megane хетчбек та будь-якої іншої модифікації можна замовити на сайті Hotauto.parts.

В асортименті представлені оригінальні шторки багажника, які виготовляються для автомобілів різних поколінь. Розсувна конструкція легко монтується та надійно захищає вміст багажника від сторонніх предметів. За допомогою шторки можна розділити багажник, закрити його простір зі сторони салону та від сторонніх очей.

Шторки для Рено Меган РС виготовлені точно за параметрами авто, тому при підборі аксесуару не буває помилок.

Оригінальні шторки багажника Рено Меган

Renault Меган

Підбір запчастин для автомобіля Рено РС відбувається за маркою, моделлю, комплектацією авто, що дозволяє знайти оригінальні шторки та інші деталі, які ідеально підходять за всіма параметрами. Крім шторки, для Renault можна обрати:

  • кузовні запчастини – бампер, капот, решітка радіатора, панелі перегородки, двері, накладки;

  • елементи підвіски – амортизатори, стабілізатори, пружини, ресори;

  • паливна система – датчики рівня пального, моноінжектори, форсунки, дозатори палива;

  • освітлення – патрони, фари, підсвітка номерного знаку, задні ліхтарі, додаткові лампи, датчики;

  • двигун – блок двигуна, датчики тиску, циліндри, датчики детонації, збірний двигун.

Відшукати потрібну запчастину можна за номером. На сайті Hotauto.parts легко підібрати все необхідне для якісного обслуговування авто – від шторки для багажника до елементів електроніки. Більшість користувачів відзначають надійність та широкий асортимент продавця.

Купуйте автозапчастини у надійних постачальників. Тоді кожен кілометр дороги на улюбленій машині буде вам у радість.



Схожі матеріали:
👁 385
Категорія: Прес-реліз
Теги: suzuki модельний ряд, сузуки машини, модельний ряд сузуки, сузуки модельний ряд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ