Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2022

Особливості ставок на теніс в Favbet конторі онлайн


Внесення депозиту можливе такими способами: банківські картки, онлайн-гаманці, інтернет-банкінг, платіжні системи та ін


Особливості ставок на теніс в Favbet конторі онлайн

Favbet контора – кращий вибір для ставок на теніс

Букмекерська контора Favbet – це один із найвідоміших гральних брендів України. Компанія, що має солідний досвід і заслуговує на позитивні відгуки користувачів, пропонує в тому числі і ставки на тенісні матчі. Favbet контора готова запропонувати помірну маржу, вигідні коефіцієнти, повний розпис подій та швидке виведення виграних коштів.

Правила ставок на теніс у БК Favbet

Букмекерська компанія Favbet, як і більшість інших букмекерів, у розділі «Правила» на сайті наводить перелік основних умов розміщення ставок на теніс. Багато в чому вони стандартні, але перед розміщенням парі все ж таки краще вивчити розділ з правилами.

Ось основні пункти:
  • матч вважається перенесеним або відкладеним у тому випадку, якщо змінюється офіційний запланований час початку гри.
  • якщо спортивна подія чи змагання через будь-які обставини перериваються та відновлюються протягом найближчих 30 годин після її початку, то всі парі залишаються в силі.
  • якщо один з учасників події відмовляється від матчу до його початку, всі прийняті ставки підлягають анулюванню.
  • якщо спортсмен з якоїсь причини (травма, відмова тощо) відмовляється від гри по ходу матчу, то всі ставки, зроблені до початку останнього сету, в якому він брав участь, вважаються дійсними, а решта парі анулюється.
  • якщо в матчі вказується участь спортсменів, а потім змінюється, ставки вважаються недійсними.
  • якщо змінюється формат проведення матчу, всі ставки підлягають анулюванню, за винятком тих випадків, коли у події було вказано можливість зміни формату.
  • ставки на гейми та сету підлягають розрахунку після закінчення відповідних частин тенісного матчу.

Як укласти парі з букмекерською конторою Favbet?

Щоб розмістити першу ставку на теніс у БК Favbet, необхідно виконати такі дії:
  1. Пройти нескладну та швидку реєстрацію на офіційному сайті або авторизуватися;
  2. Внести перший депозит за допомогою банківської картки, онлайн-гаманця або будь-яким іншим із запропонованих способів;
  3. Вибрати в prematch- або live-лінії потрібні події, визначитися з результатами, клацнувши за відповідними коефіцієнтами.
  4. Завершити формування купона ставки зазначенням виду пари та суми ставки.
Як тільки ставка буде прийнята системою, вона відобразиться у розділі «Історія». Відслідковувати результати матчів у лайві можна у розділі «Live-результати». Підсумки подій, що закінчилися, є у вкладці «Результати».

Як внести депозит та забрати виграш?

Внесення депозиту можливе такими способами: банківські картки, онлайн-гаманці, інтернет-банкінг, платіжні системи та ін. У більшості випадків кошти зараховуються на рахунок миттєво та без додаткових комісій. Принаймні букмекерська контора Favbet точно не стягує додаткових платежів. Виведення коштів доступне від п'яти доларів або еквівалента в іншій валюті. Вивести виграш можна тими самими способами, які використовуються і для поповнення рахунку, проте термін виведення може затягтися до 3 діб залежно від обраного способу виконання платежу.

Схожі матеріали:
👁 1323
Категорія: Прес-реліз
Теги: ставок на теніс, favbet, букмекерська контора




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ