Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.03.2018

Послуги сервісних центрів МВС


Мобільний сервісний центр МВС надає послуги в усіх, узгоджених з органами місцевого самоврядування, населених пунктах


Послуги сервісних центрів МВСВідтепер отримати державні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, замінити посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія, зробити заявку на отримання довідки про несудимість, укласти договір купівлі-продажу можна і у вашому місті чи селищі.

З метою зробити державний сервіс доступним у кожній територіальній громаді, при Регіональному сервісному центрі МВС запустили пересувний сервісний центр оснащений сучасним обладнанням, що виїжджатиме за графіком у віддалені населені пункти області та надаватиме громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС.    

Мобільний сервісний центр МВС в Полтавській області (далі МВС МВС) надає послуги в усіх, узгоджених з органами місцевого самоврядування, населених пунктах. Для цього громадяни повинні звернутися з листом чи заявою до  місцевої влади про необхідність приїзду до них МСЦ МВС.

Відповідно до кількості заявок, складається та затверджується список населених пунктів  і графік виїздів. У складі групи МСЦ МВС працюють експертта два адміністратора.Оплатити послуги МСЦ МВС можна у місцевому банківському відділенні або на пошті.

Інформацію щодо послуг, їх вартості, переліку необхідних документів, графіку виїзду та роботи МСЦ МВС можна дізнатися на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області.

Про дату приїзду мобільного сервісного центру МВС буде повідомлено додатково.

Прес-служба РСЦ МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1041
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: сервісний центр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ