Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2022

Путіну довелося вночі робити екстрену операцію, чекає ще одна


Останніми роками ходять наполегливі чутки про тяжку і навіть смертельну хворобу у Путіна


російський диктатор Володимир Путін

За непідтвердженими даними, минулого тижня російському диктатору Володимиру Путіну провели хірургічну операцію.

У ніч проти 13 травня російському диктатору Володимиру Путіну, попередньо, знадобилося хірургічне втручання. Було проведено операцію. Про це повідомив впливовий російський анонімний Telegram-канал "Генерал СЗР".

Підтвердження озвученої інформації наразі немає.
 
"У ніч із четверга 12 травня на п'ятницю 13 травня Путіну провели хірургічну процедуру видалення рідини з черевної порожнини", - повідомив ресурс.

Він уточнив, що втручання пройшло без ускладнень, його президент переніс нормально. Примітно, що, за даними Telegram-каналу, Путіну потрібна набагато серйозніша хірургічна операція. Її йому рекомендували лікарі.

Зазначимо, що 13 травня Путін провів нараду в режимі відеоконференції зі своїм Радбезом.

"Генерал СЗР" запевняє, що захід був змонтований за допомогою комп'ютерних технологій, оскільки диктатор у цей час оговтався від операції. Інформація не підтверджена, проте вона співпадає з даними, які нещодавно озвучив радник Офісу президента України Олексій Арестович.

За його словами, після 9 травня Путіну вночі знадобилася термінова медична допомога. Можливо, йдеться саме про цю операцію. Важливо, що накопичення рідини в черевній порожнині є частим симптомом онкології на останніх стадіях хвороби. Варто зазначити, що останніми роками ходять наполегливі чутки про тяжку і навіть смертельну хворобу у Путіна. Одним із перших про це став говорити російський політолог Валерій Соловей. Останнім часом ці чутки посилились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим завершився бій з окупантами на кордоні – очільник Сумщини

2022 року російський ресурс "Проект" випустив велике розслідування про те, що Путіна всюди супроводжує значний штат лікарів. За даними журналістів, найбільше часу з диктатором проводить хірург, який спеціалізується на лікуванні онкології. Наявність раку у диктатора днями підтвердив особисто голова військової розвідки України Кирило Буданов.

Він запевняє, що Путін має кілька серйозних захворювань. Важливо, що останнім часом Путін справді виглядає не найкращим чином. У нього опухле обличчя та сильно здуті вени на руках, йому важко стояти та ходити. Він дедалі рідше з'являється на публіці.

Схожі матеріали:
👁 561
Категорія: Актуально
Теги: онкологія, російський диктатор, хвороба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ