Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.10.2022

Ремонт стартерів та генераторів. Професійно, якісно, недорого


Роль стартера у конструкції автомобіля важлива та відповідальна


Ремонт стартерів

Стартер є основним агрегатом, необхідним для запуску двигуна автомашини. На нього припадає велике навантаження. Цей пристрій служить для того, щоб почалася необхідна реакція згоряння палива у двигуні.

Чим інтенсивніше експлуатується автотранспорт і чим частіше відбувається цикл «зупинка-глушіння-запуск», тим швидше буде потрібно кваліфікований ремонт стартерів та генераторів. Систематичні навантаження механічного характеру на компоненти агрегату досить високі, що з часом неминуче призводить до зношування ключових вузлів.

Якщо мотор автомобіля не запускається з першого разу, необхідно звернутися до кваліфікованих фахівців для того, щоб діагностувати проблему і зробити ремонт.

Алгоритм діагностики стартера

Під час ремонтних робіт співробітники сервісу на першому етапі проводять діагностику несправності стартера:
  • контроль електричного ланцюга та напруги під час запуску двигуна машини;
  • перевірка частоти обертання;
  • випробування дії реле;
  • аналіз роботи стартера у розібраному вигляді.
Потім за необхідності проводиться заміна несправних частин стартера. Таким чином, повністю відновлюється справна робота всіх частин та механізмів даного вузла автомашини. Дізнатися докладніше про ремонт стартерів, а також генераторів у Києві можна на сайті https://skystarter.com.ua/ua/. Фахівці даного сервісу мають високу кваліфікацію та великий досвід роботи з ремонту та заміни стартерів.

Тут виконуються діагностичні та ремонтні роботи із застосуванням нового обладнання, такого як тестери та стенди. Сучасні способи діагностики дозволяють правильно визначити причину несправності. Сервіс гарантує оперативну діагностику, професійний ремонт, якісне технічне обслуговування автомашин.

Попередня діагностика без зняття стартера з автомашини

Спочатку фахівці сервісу проводять огляд та перевіряють справність електричних проводів на наявність пошкоджень та заміряють головні електричні параметри стартера. Визначається надійність кріплення стартера. Виключається можливість технічної рідини в агрегаті. Для точного визначення несправності необхідно зняти вузол з автомашини та провести повний огляд та діагностику стартера у розібраному вигляді.

Повна діагностика розібраного стартера

До несправності стертера призводять найрізноманітніші причини.

Серед них:
  • несправність деталей, із яких складається стартер;
  • зірване різьблення на деталях;
  • корозія металів;
  • оплавлені частини деталей;
  • тріщини в деталі.
Після повної діагностики та встановлення причини несправності майстер визначає, чи необхідна повна заміна всього стартера або є можливість замінити окремі його деталі. Заміна провадиться на нові деталі. Після ремонту проводиться тестування стартера на стенді.

Схожі матеріали:
👁 254
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ремонт стартерів, ремонт генераторів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ