Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.07.2014

Російський бізнесмен, чиє ім’я пов'язують з терористами Гіркіним і Бородаєм, контролює підприємство на Полтавщині


Фонд бізнесмена "Маршал Капітал" контролює корпорацію "Нутрітек" (75% акцій)


Російський бізнесмен, чиє ім’я пов'язують з терористами Гіркіним і Бородаєм, контролює підприємство на Полтавщині

Так звані прем'єр ДНР Олександр Бородай і міністр оборони ДНР Ігор Гіркін, більш відомий під псевдонімом Стрєлков, пов’язані із російським бізнесменом Костянтином Малофєєвим, про це повідомляє сайт INSIDER.

Остання посада Бородая в Росії перед "прем'єрством" - консультант з піару  Малофєєва і його компанії "Маршал Капітал". Це визнавав сам Малофєєв в інтерв'ю російському Forbes. Існує інформація, що в структурах Малофєєва працював й Ігор Гіркін. Російський журналіст Олег Кашин писав на Slon.ru про те, що Гіркін раніше міг працювати в службі безпеки Малофєєва.

INSIDER повідомляє, що не тільки зв’язок з терористами об'єднує Малофєєва з Україною. В країні, де як мінімум один колишній співробітник російського бізнесмена розпалює війну, у нього є великі й дуже прибуткові бізнес-активи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві серйозно пошкодили відправлені до Києва з Крюківського заводу вагони метро

Зокрема, фонд бізнесмена "Маршал Капітал" контролює корпорацію "Нутрітек" (75% акцій). Це найбільший виробник дитячого харчування і один із лідерів у виробництві молочної продукції в Росії. До групи входить 14 підприємств. Одне з них - в Україні. Малофєєв контролює "4"Хорольський молочноконсервний комбінат дитячих продуктів". Це великий виробник дитячого харчування в Україні, який виробляє продукцію під брендом "Малюк", "Малятко", "Малютка". У 2013 році чистий дохід підприємства склав 203 500 000 грн, а чистий прибуток - 31,4 млн грн.



Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Актуально
Теги: Бородай, Полтавщина, Гіркін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ