Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2021

Розповідаємо про останні події, пов'язані з українськими футболістами у світі


Як пройде цей сезон можна буде дізнатися через пів року, а зараз спортсменам пора підготуватися до новорічних свят


Актуальні новини футболу в Україні

Вже зараз новинні повідомлення рясніють статтями про Лігу націй, перші тури якої будуть зіграні вже в червні. Дізнатися про фінальні результати України можна буде тільки на початку липня, а зараз можна обговорити висловлювання ірландського тренера Стівена Кенні. Інтерв'ю для Daily Record розбурхало український фанатів футболу, тому що новини дійсно хороші.
 
футбол
 

Яка удача посміхнулася українським гравцям

У своїй групі Ірландії не пощастило, а ось судячи з розкладу УЄФА все-таки віддали перевагу українським гравцям і підвищили наші шанси. Річ у тому, що Ірландії доводиться протягом десяти днів подорожувати кілька разів. Переміщення будуть дійсно довгими, тому що доїхати доведеться з Глазго до Києва і далі по командах.
Як сповіщають новини Мета. юа, водночас українським футболістам потрібно буде грати два матчі на домашньому стадіоні та ще два під час виїздів до інших команд. Такі розставляння сил дозволять спортсменам досить відпочити та набратися сил, не витрачаючи їх на тривалі переміщення.

Та ж ситуація зустрічається і в Шотландії, гравці якої зможуть вдосталь насолодитися першою частиною сезону відпочиваючи в рідних містах. Вірменії також не пощастило, як і Ірландії, тому що їздити доведеться багато. Жорсткий графік не дасть нормального відпочинку і буде виснажувати спортсменів, тому Стівен Кенні так незадоволений.

Крім цього можна відзначити позитивні висловлювання головного тренера української збірної.  Річ у тому, що гравці відчувають велику мотивацію й активно займаються тренуваннями, не забуваючи відновлюватися. Останні результати нашої команди дійсно вражають, тому результатами може бути задоволений кожен фанат.

Як пройде цей сезон можна буде дізнатися через пів року, а зараз спортсменам пора підготуватися до новорічних свят і почати тривалі тренування перед матчами.

Схожі матеріали:
👁 302
Категорія: Актуально
Теги: футболісти, ФУТБОЛ, розклад УЄФА, Ірландія, українські гравці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ