Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2023

Санітарний всюдихід Bandvagn 202 для евакуації поранених в екстримальних умовах


Всюдихід Bandvagn 202 призначений для роботи в холодну погоду та на м'якому ґрунті та добре зарекомендував себе за екстримальних умов


Санітарний всюдихід Bandvagn 202

В Україні фахівці модернізували шведські всюдиходи Bandvagn 202 для потреб Збройних Сил України. Bandvagn 202 обладнаний таким чином, що може рухатися по болоту та снігу.

Фахівці одного з українських підприємств на волонтерських засадах модернізували шведський всюдихід. «Це унікальна та дуже потрібна техніка в умовах війни. Вона адаптована для перевезення поранених на лінії бойових дій, де цивільна техніка не працює», – наголосили волонтери.

Загалом планується модернізувати ще 10-12 одиниць транспорту для потреб військових. Перші два всюдиходи вже вирушили на фронт.

Санітарний всюдихід Bandvagn 202
 

Всюдихід Bandvagn 202 призначений для роботи в холодну погоду та на м'якому ґрунті та добре зарекомендував себе за екстримальних умов.

3,5-тонний Bandvagn 202 – спеціальний військово-транспортний автомобіль, розроблений шведською компанією Bolinder-Munktell відповідно до вимог шведської армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький бронеавтомобіль ACMAT Bastion - призначений для вогневої підтримки, ведення розвідки та патрулювання

Загальна конструкція включає передню і задню кабіни, з'єднані гнучкою центральною секцією. Ходова частина включає п'ять опорних котків на борт як передньої, так і задньої кабіни.


Санітарний всюдихід Bandvagn 202
 

У передній кабіні розташований двигун, а також місце водія і командира автомобіля. Задню кабіну використовують для перевезення до восьми піхотинців. На корпусі Bandvagn 202 не передбачено штатне озброєння, вікна призначені для ситуаційної поінформованості.

Схожі матеріали:
👁 342
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, всюдихід, озброєння, Санітарний всюдихід Bandvagn 202




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ