Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.05.2022

Intel допоможе DARPA у розробці автономних бойових всюдиходів


Розробка автономних бойових машин, які можуть їздити бездоріжжям, пагорбами та іншими типами місцевості, є складним завданням


автономний бойовий всюдиходід

В рамках програми DARPA RACER Агентство передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) створить автономні бойові всюдиходи, здатні пересуватися по складній місцевості самостійно так само швидко, як з людиною-водієм і в цьому допоможе Intel, компанія розробить нові платформи для моделювання.

Метою проекту Robotic Autonomy in Complex Environments with Resiliency - Simulation (RACER-Sim) є створення комп'ютерних моделей, що імітують бездоріжжя, яким їздитимуть віртуальні бойові машини. Intel Labs працюватиме з Центром комп'ютерного зору в Барселоні та Техаським університетом в Остіні для створення інструментів симуляцій.

"Ми зібрали команду експертів з Центру комп'ютерного зору та Техаського університету в Остіні з метою створення універсальної та відкритої платформи для прискорення прогресу в області позашляхових наземних роботів для всіх типів середовищ та умов", - йдеться у повідомленні Intel Autonomous Agents Lab.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальна субмарина на підводних крилах зможе плавати не лише по воді, а й опускатися під воду

Розробка автономних бойових машин, які можуть їздити бездоріжжям, пагорбами та іншими типами місцевості, є складним завданням. Традиційні датчики LIDAR та камери призначені для передбачуваних умов, таких як дороги та автомагістралі. Автономні позашляховики призначені для складніших умов.


автономний бойовий всюдиходід
 

Intel працюватиме над прискоренням процесу проектування бойових всюдиходів. На першому етапі будуть створені нові платформи для моделювання та інструменти для створення карт, які можуть імітувати бездоріжжя. На другому етапі Intel запровадить нові алгоритми, що дозволяють скоротити витрати та час.

Схожі матеріали:
👁 619
Категорія: Технології
Теги: Intel, позашляховик, DARPA, колісний всюдихід, всюдихід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ