Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2022

КП «Синергія» провело випробування українського всюдихода-безпілотника «Миротворець», в екстремальних умовах


Роботизована платформа ідеально підходить для військових частин


КП "Синергія" провело зимові випробування транспортної версії своєї роботизованої платформи "Миротворець". Цей безпілотник здатний проїжджати там, де не проїде позашляховик та легко долає засніжені ділянки, річки та болота.

При випробуваннях колісний дрон виконував умовне завдання термінового доставлення медикаментів пораненим у зону бойових дій. Випробування проходили у зимових умовах. «Миротворець» перетнув засніжене поле. Його пересування можна побачити на екрані мобільного центру керування.


Всюдихід
 

Управління роботизованою платформою проводилося з відстані 2000-2300 м за умов поганої видимості. Максимальна дальність управління платформою – до 5000 м. Запас ходу всюдихода – 100 км.

Роботизована платформа ідеально підходить для військових частин, тому що вона призначена для виконання матеріально-технічного забезпечення, евакуації, розвідки та інших спеціальних завдань.

Всюдихід розроблений з шинами низького тиску та побудований на стабільній та надійній трансмісії. Ця база має властивості амфібії, велику дальність дії та низький рівень шуму під час руху, що робить її непомітною під час військових місій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобіль Tesla Model Y отримав найвищий безпековий рейтинг IIHS

Мета роботизованої платформи «Миротворець» – дозволити військовим підвищити мобільність та безпеку для майбутніх місій.

Схожі матеріали:
👁 366
Категорія: Технології
Теги: всюдихід, колісний всюдихід, Амфібія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ