Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.03.2019

Що таке диференціальний манометр і сфера застосування


Види і особливості дифманометрів


Диференціальний манометр (дифманометр) є манометром, який на відміну від свого класичного аналога, вимірює, контролює, реєструє і регулює різницю, перепади тиску, витрату, рівень, це диференціальний прилад.

При обслуговуванні всіляких технологічних і комунікаційних систем потрібний вимір тиску в рідкому і газоподібному середовищі в трубопроводах, фільтрах, системах вентиляції і кондиціонування. Наприклад, за допомогою диференціальних манометрів контролюють перепади тиску на лічильниках газу турбінного, ротаційного або вихрового типу. Ексклюзивний дистриб'ютор Testo AG в Україні пропонує купити прилади для виміру тиску Testo за демократичними цінами.


Що таке диференціальний манометр і сфера застосування
 

Що таке диференціальний манометр і сфера застосування

Робота технологічного виробництва неможлива без використання спеціального устаткування, у тому числі такого як диференціальний манометр. Дифманометром або перетворювачем різниці тисків називають пристрій, який призначається для того, щоб виконувати виміри перепадів тиску в газоподібному або рідкому середовищі на фільтрах, випрямлячах струменів і інших приладах. Вимірювальний прилад повинен вимірювати і сигналізувати про міру їх забруднення, тим самим оцінювати технічний стан устаткування.

Диференціальний манометр потрібний в сферах, де треба контролювати рівень рідини, витрату пари і газу унаслідок перепадів тиску. Дифманометри застосовуються на заводах, фабриках, в промзонах для відстежування перепаду тиску в системах. Виходячи зі своїх функціональних можливостей, диференціальні манометри підрозділяються на:
  • вимірники перепадів;
  • витратоміри
  • рівнеміри.

Види і особливості дифманометрів

Дифманометр - прилад, який не лише показує і сигналізує про рівні тиску, але також дозволяє встановити його характеристики фіксувати різницю динамічних показників. Таким чином, істотно спрощується контроль над роботою, наприклад, автоматичних систем в котельній, за рахунок чого покращується надійність її експлуатації.

На сайті ексклюзивного дистриб'ютора Testo AG в Україні. ви можете придбати дифманометри для виміру рівня і коливання тиску наступних різновидів:
  • механічний;
  • цифровий;
  • рідинною.
У рідинному дифманометрі вимірюваний тиск вирівнюється за рахунок стовпа рідини. До рідинних також відносять поплавцеві, дзвонові, кільцеві і трубні.

У каталозі ексклюзивного дистриб'ютора Testo AG в Україні. представлені різні моделі диференціальних манометрів Testo, вибрати і купити їх можна з широкого асортименту, виходячи з переважної вартості і технічних особливостей.

Схожі матеріали:
👁 1957
Категорія: Прес-реліз
Теги: дифманометр, диференціальний манометр, testo, манометр, прилад




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ