Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2018

Щотижнева нарада у міського голови (15.05.2018 р.)


Присутні обговорили заходи, що заплановані на найближчий час


Щотижнева нарада у міського голови (15.05.2018 р.)15 травня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулась щотижнева нарада з заступниками міського голови, секретарем міської ради, керуючою справами виконкому, начальниками відділів та спеціалістами виконавчих органів міської ради, в.о. старости, керівниками комунальних закладів.

На початку наради Віталій Іванович звернувся зі словами вдячності до всіх, хто приклав зусилля для проведення масових заходів до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Окрім того, під час наради обговорювався ряд важливих питань життєдіяльності громади. Насамперед йшлося про організаційні питання щодо благоустрою міста, піднімалось питання ремонту міських доріг та теплових мереж і мереж водовідведення.

Також присутні обговорили заходи, що заплановані на найближчий час. Зокрема до кінця травня закінчується конкурс на визначення опорного загальноосвітнього закладу Гребінківської ОТГ. Метою конкурсу є створення умов для комплексної реорганізації і модернізації системи загальної середньої освіти.

За результатами наради керівникам та спеціалістам були надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.

 

Щотижнева нарада у міського голови (15.05.2018 р.)

 

Щотижнева нарада у міського голови (15.05.2018 р.)

 

Щотижнева нарада у міського голови (15.05.2018 р.)



Схожі матеріали:
👁 895
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ