Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2022

Система LVSS дозволяє операторам одночасно відслідковувати до 500 цілей радіолокації


LVSS ADA C-UAS є покращеним доповненням до перевіреної в польових умовах платформи LVSS від Flir


LVSS використовує потужну комбінацію 3D-радару

Компанія Teledyne FLIR Defense представила нову систему спостереження за легкими літальними засобами (LVSS) з революційною системою контролю за повітряним простором (ADA) та розширеними можливостями протидії безпілотним повітряним системам (C-UAS).

Встановлена ​​на стандартному вантажному шасі Ford-250 знімна мобільна система спостереження на санках розгортається менш ніж за хвилину для протидії роям дронів.

LVSS ADA C-UAS є покращеним доповненням до перевіреної в польових умовах платформи LVSS від Flir, яка оснащена надійною, швидко розгортається, передовою технологією для виявлення та пом'якшення загрози малих дронів, що зростає.

LVSS використовує потужну комбінацію 3D-радару, EO/IR-камери та радіочастотних датчиків виявлення та придушення для забезпечення раннього оповіщення та розпізнавання протягом усієї місії – вдень та вночі. Погрози виявляються та відображаються одночасно, показуючи положення та висоту всіх радіолокаційних доріжок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вертоліт Lockheed Martin Defiant продемонстрував свою витривалість

Система може виявляти рої дронів, дозволяючи операторам одночасно відстежувати до 500 цілей радіолокації. Мультиспектральний формувач зображення фіксує ключові елементи БПЛА, які допомагають ідентифікувати цілі для точного реагування. З 5-метровою щоглою, яка може підніматися над деревами та перешкодами, встановлені датчики створюють повну картину спостереження, що складається з даних, відео та геопросторових місць, для ідентифікації та класифікації потенційних цілей для швидких дій. З щоглою, укладеною в кузов вантажівки, машина є непомітним рішенням для військових операцій.

Інші функції LVSS ADA C-UAS включають швидко переміщуваний захист периметра, розширену високопродуктивну відеоаналітику, нове програмне забезпечення для управління та контролю Cameleon V5, а також розширені інструменти кібербезпеки.

Схожі матеріали:
👁 560
Категорія: Технології
Теги: боротьба з дронами, зброя, озброєння




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ