Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2021

Стоматологічна клініка у Львові Symmetrica: сучасні стоматологічні послуги


Чому важливо дбати про здоров'я зубів і ясен?


Стоматологічна клініка Symmetrica у Львові https://symmetrica.ua/ - це клініка надання сучасних стоматологічних послуг. Клініка, в яку хочеться приходити, і лікувати зуби з задоволенням. Адже висококваліфікований медичний персонал стоматологічної клініки у Львові у своїй роботі застосовує тільки сучасне висококласне обладнання. А також для своїх пацієнтів використовує кращі інноваційні методики діагностики зубних захворювань.
 

Стоматологічна клініка у Львові Symmetrica
 

Послуги клініки Symmetrica

Стоматологічна клініка Symmetrica пропонує широкий спектр послуг:
  • професійна гігієна;
  • діагностика;
  • хірургічне лікування;
  • імплантація;
  • ортодонтія;
  • вініри;
  • ендодонтичне лікування;
  • художні реставрації;
  • відбілювання, та ін.

Чому важливо дбати про здоров'я зубів і ясен?

Захворювання зубощелепної системи мають прямолінійний перебіг. Це означає, що, наприклад, карієс або запалення ясен не схильні до мимовільного зникнення. З кожним днем ці хвороби будуть прогресувати.

Саме тому лікарі стоматологічної клініки Symmetrica наполягають на ранньому зверненні пацієнтів при появі зубного болю, почервонінні, набряках і хворобливості ясен, при порушеннях прикусу, в разі утворення нальоту і каменів. На ранній стадії розвитку захворювання простіше і дешевше вилікувати.

Не варто відкладати протезування, якщо ви втратили зуб або його довелося видалити. Без жувального навантаження кісткова тканина щелепи атрофується. І через кілька років встановити дентальний імплантат буде проблематично, буде потрібна операція по нарощуванню кістки.

Неправильне змикання зубних рядів — це не тільки негарна посмішка, а й причина порушень мови, хвороб скронево-нижньощелепного суглоба, проблем в роботі травного тракту. Корекція прикусу сьогодні успішно проводиться у дітей і у дорослих.
 
Стоматологічна клініка у Львові Symmetrica

Увага до деталей

У профілактиці та лікуванні зубів дуже важливо бути уважним навіть до найдрібніших деталей. У роботі стоматолога їх багато.

Щоб ви отримали уявлення, озвучимо всього кілька позицій:
 
✔️ пацієнту завжди пропонується кілька варіантів лікування — лікар розповість про кожний з них, щоб було простіше зробити найбільш оптимальний вибір;

✔️ лікар правильно підбирає знеболювальний препарат — один і той же анестетик не завжди підійде двом різним пацієнтам;

✔️ лікарі грамотно розраховують час на прийняття пацієнта, що дозволяє якісно виконати кожен етап лікування;

✔️ лікар детально пояснює пацієнту кожну свою дію — уважне і відповідальне ставлення розслабляє навіть самого напруженого пацієнта, страх розчиняється;

✔️ лікарі працюєють на сучасному спеціалізованому обладнанні вузького спрямування;

✔️ обробка стоматологічних наконечників здійснюється в спеціалізованому автоклаві після кожного пацієнта, що гарантує постійну стерильність інструменту.


Схожі матеріали:
👁 348
Категорія: Прес-реліз
Теги: професійна гігієна, Стоматологічна клініка, стоматологічні послуги, хірургічне лікування, Symmetrica, Львів, Діагностика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ