Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2021

ТОП 5 корисних подарунків мандрівнику


Косметичка-органайзер - зручний формат для чоловіків та жінок


рюкзак для ноутбуку

Ваші друзі, колеги чи родичі жити не можуть без пригод, нових країн та вражень. Чи це у вашій крові вирує вітер мандрів? Мандрівника завжди можна порадувати новим аксесуаром для подорожей. В офіційному каталозі Самсонайт в Україні знайдуться подарунки для будь-якої події.

Розумний рюкзак або валіза з USB port

Нове покоління валіз не просто зберігає речі під час поїздки, транспортує вантаж на коліщатках та розширюється на кілька літрів для подарунків та сувенірів. Цю валізу потрібно не забути перед поїздкою поставити на зарядку. Прихований акумулятор в корпусі заряджає смартфон незалежно від доступності електромережі. Практичне рішення реалізовано у рюкзаках, мобільних офісах та валізах.

Рюкзак-антизлодій

Вкрай корисний аксесуар для міських екскурсій та тривалих подорожей:
  • зовні звичайний рюкзак пошитий з декількох шарів армованої тканини, яку складно прорізати;
  • всі блискавки на замках та карабінах;
  • RFID-захист смартфонів з опцією NFS-оплати;
  • більшість кишень – всередині;
  • блискавки замасковані, прикриті планками;
  • щоб рюкзак не зірвали на бігу – додаткові кріплення лямок.

Мобільний офіс

Ефективний мультифункціональний тревел-аксесуар бізнес-класу. Незамінний для провідних презентацій, тренерів, тьюторів, співробітників відділів продажу, юристів. Зручний органайзер розділяє документи по відсіках, є прихований відсік для важливих документів, відділення для планшетів та ноутбуків. Стильно виглядають мобільні офіси квадратної форми на колесах.

Мобільний офіс на колесах
 

Косметичка-органайзер

Зручний формат для чоловіків та жінок. Косметичка KARCISSA C. CASES з накладним клапаном в одну мить перетворюється на органайзер з кількома відділеннями, що висить на гачку. Такий аксесуар зручно використовувати в готелях, аеропортах, на вокзалах. Відповідно до вимог авіабезпеки до ручної поклажі всередині передбачено окрему прозору косметичку для рідин.

Інноваційний картхолдер

Компактна система зберігання банківських карток ALU FIT SLG від Samsonite суттєво відрізняється від звичних картхолдерів із незручними пластиковими відсіками. Жорсткий корпус оберігає колекцію банківських від ламання та незаконного зчитування коштів з рахунку. Легкий рух – і всі карти доступні для використання. Мініатюрний формат картхолдера вміщується в будь-яку сумочку чи кишеню куртки.

Схожі матеріали:
👁 291
Категорія: Прес-реліз
Теги: Мобільний офіс на колесах, валіза, рюкзак для ноутбуку, Розумний рюкзак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ