Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2013

У Полтаві працівники ДАІ швидко знайшли водія, який залишив помирати на місці ДТП жінку-пішохода


Подія трапилася в місті Полтава близько 10-ї години ранку


У Полтаві працівники ДАІ швидко знайшли водія, який залишив помирати на місці ДТП жінку-пішохода

Подія трапилася в місті Полтава близько 10-ї години ранку.

Автомобіль ВАЗ-21063 під керуванням 36-річного водія, рухаючись по вулиці Героїв Сталінграду в напрямку вулиці 23 Вересня, скоїв наїзд на 63-річну полтавку, яка переходила проїжджу частину дороги. Внаслідок дорожньо-транспортної події жінка від отриманих травм померла в кареті швидкої допомоги.

Працівники Державтоінспекції міста Полтава відразу розпочали пошуки горе-водія. В ході проведення розшукових заходів інспекторами відділення ДАІ Юрієм Сябро, Олександром Клименком, Олександром Вакулою на чолі з начальником відділення ДАІ міста Полтави Олександром Крайником, близько 16-ї години водій та транспортний засіб, на якому було скоєно трагічну автопригоду, були виявлені в селі Калашники, Полтавського району.

За словами начальника Державтоінспекції міста Полтави Олександра Крайника, водій пояснив свої дії тим, що перебував у шоковому стані, злякався і не розумів наслідків свого вчинку. Згодом від повернувся на місце скоєння дорожньо-транспортної події, але жінки уже не було. Чоловік жалкує про свій вчинок, але, на жаль, вже нічого не повернути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці чоловік по-звірячому побив і кинув поблизу залізничної колії свою "половинку"

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

УДАІ УМВС
України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Актуально
Теги: пішохід, автомобіль, дтп, водій, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ