Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2020

Укрпошта і Нова пошта повідомили про особливу роботу під час карантину


З 17 березня і до закінчення карантину плата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, не стягується


З 17 березня 2020 року і до закінчення карантину плата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, зокрема «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox», не стягується. Також безкоштовним буде зберігання вхідних (імпортних) відправлень з-за кордону.


Укрпошта і Нова пошта повідомили про особливу роботу під час карантину
 

Для уникнення додаткових контактів з клієнтами, рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою «Судова повістка») будуть вкладатися в абонентські поштові скриньки. У разі несправності скриньки, вас проінформують про доставку через повідомлення, телефон чи інтернет.

У разі виникнення будь-яких питань, звертайтеся до контакт-центру за номером: 0 800 300 545.


Укрпошта і Нова пошта повідомили про особливу роботу під час карантину

 
У відділеннях:

- З’явилися жовті обмежувальні лінії. Прохання – не заходити за жовту лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт, підходити лише тоді, коли вікно вільне.


Тримайте дистанцію
 

- Якщо бачите чергу у відділенні, не заходьте до нього (за нормальної погоди), почекайте і зайдіть, коли черга стане меншою.

- Працюють «Щасливі години», коли комісія за сплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після.

Якщо є можливість, приходьте після 13:00, аби найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для коронавірусу, змогли скористатися нашими послугами вранці.

- Розміщено інформаційні плакати про поширення коронавірусу.

НОВА ПОШТА

«Нова пошта» з 18 березня скасовує плату за зберігання посилок клієнтів до кінця карантину (до 3.04).


Нова пошта
 
 
«Нова пошта» продовжує працювати і надавати послуги клієнтам у повному обсязі. Весь ланцюг доставки працює – відділення, термінали, кур’єри, поштомати. Перевезення вантажу відбувається без обмежень. Крім того, в звичайному режимі продовжує працювати міжнародна доставка.

 
– Ми створили безпечний простір доставки для наших клієнтів і співробітників. Усі відділення «Нової пошти» оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками. У відділеннях постійно проводиться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікуючих засобів. Ми контролюємо відстань черги і не допускаємо великого скупчення людей. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи у разі погіршення самопочуття, – повідомляють у «Новій пошті».

УВАГА!

У зв’язку з тим, що частина торговельно-розважальних центрів в Україні повністю закривається і до них не буде доступу, тимчасово перенаправляємо весь вантаж і посилки з відділень, які розташовані в них, у найближчі наші відділення. У ТРЦ, де є продуктові магазини, аптеки і до яких є доступ – відділення працюють у штатному режимі.

Схожі матеріали:
👁 553
Категорія: Актуально
Теги: Нова пошта, коронавірус, Укрпошта, плата за зберігання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ