Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2015

В Україні з’явився новий тип бензину


Українська мережа автозаправних комплексів «WOG» почала продавати високоякісний нешкідливий для навколишнього середовища бензин 95 eco+


В Україні з’явився новий тип бензинуУкраїнська мережа автозаправних комплексів «WOG» почала продавати високоякісний нешкідливий для навколишнього середовища бензин 95 eco+.

Про ексклюзивну дистрибуцію біопалива, яке виробляє Мажейкяйський нафтопереробний завод компанії “Орлен Литва”, домовилася компанія “ВОГ Рітейл”, повідомляє Телеканал новин “24”.

Виготовлений за високими європейськими стандартами бензин 95 eco+ вже завоював популярність у Литві, Латвії, Польщі, Чехії та Німеччині, зауважує генеральний директор компанії “Орлен Литва” Іренеуш Фонфара.

Вихлопні гази унікального поки що для України біопалива не містять канцерогенних речовин – бензапірену та інших ароматичних вуглеводнів, а за рахунок низької концентрації сірки і бензолу кількість твердих частинок в них зменшується на 25-50%, а димність – вдвічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давление в шинах автомобиля - какое должно быть давление в шине

«Завдяки “миючим” властивостями бензин 95 eco+ доглядає за паливною системою автомобіля – низька температура згоряння дозволяє зменшувати теплове навантаження на деталі циліндро-поршневої групи і систему охолодження, – розповідає директор з виробництва “Орлен Литва” Дайнюс Чюта. – Високе октанове число дає змогу продовжувати термін служби свічок та використання моторного масла у двигуні автомобіля”.
Як зазначає гендиректор компанії “ВОГ Рітейл” Сергій Корецький, аналогів бензину 95 eco+ в Україні немає. «Біопальне з додаванням біоетанолу підвищить екологічні норми і конкурентні переваги компанії, а українським споживачам дозволить отримувати високу якість без шкоди для природи», – наголошує фахівець.

Вироблений за європейськими стандартами високооктановий біобензин не лише дбайливо ставиться до двигуна та довкілля, а й має прийнятну ціну. Як зазначають у WOG, 95 eco+ коштує 18,99 грн/л, тоді як звичайний А-95 – 20,99 грн/л, передає ua-ekonomist.com.

Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Прес-реліз
Теги: авто, Бензин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ