Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2022

Вчимося будувати у Японців. У місті Фукуока гігантський дорожній провал «залатали» за 7 днів


Аварія сталася в процесі спроби дорожніх служб розширити столичну систему метро, ​​провівши його прямо в центр міста


У місті Фукуока гігантський дорожній провал «залатали» за 7 днів

Японське місто Фукуока отримало несподівану «зміну міського ландшафту», на одній із вулиць утворився гігантський провал в асфальті. Процес обвалу міста виглядав так: спочатку на дорозі почали утворюватися невеликі провали, а потім, буквально за хвилину асфальт з усіма комунікаціями провалився, утворивши вирву 30,5 метрів у довжину і більше 15 метрів у глибину.

За словами муніципальної влади Фукуока, аварія сталася в процесі спроби дорожніх служб розширити столичну систему метро, ​​провівши його прямо в центр міста. Проте, збудовані багато років тому дороги та комунікації не витримали, і у результаті утворився величезний провал. Яма швидко заповнилася водою та газом із розірваних труб, викликавши серед місцевого населення паніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чудо-всюдихід «Шерп» подолає будь-яке бездоріжжя - незамінний помічник для рятувальних служб

Щойно експерти в день аварії закінчили її вивчення, тут же на місце провалу прибули ремонтні бригади, які 7 діб, не зупиняючись на хвилину, виправляли ситуацію.

Якщо ви хочете комусь пояснити, як потрібно швидко будувати, цей приклад японського підходу до вирішення проблем буде найкращим аргументом.
 


Схожі матеріали:
👁 467
Категорія: Технології
Теги: Японія, асфальт, ремонт доріг, будівництво




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ