Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.07.2023

На Полтавщині правоохоронці повідомили чоловікові про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень


Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні


На Полтавщині правоохоронці повідомили чоловікові про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень До Миргородського райвідділу поліції 7 липня, близько 5-ї ранку,  надійшло повідомлення від місцевої жінки  про нанесення тілесних ушкоджень 31-річному жителю Миргородської тергромади.

Заявниця також повідомила, що потерпілого з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції, зазначив:
 
«Під час проведення слідчих та оперативних заходів ми встановили причетну до злочину особу упродовж години. Ним виявився 23-річний житель Миргородської тергромади. Фігурант раніше мав проблеми із Законом. Наразі слідчі повідомили йому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень та направили клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу».

За інформацією слідства, 7 липня, близько 03:00, на автодорозі неподалік села Попівка Миргородської тергромади між чоловіками виник конфлікт, у ході якого фігурант завдав потерпілому тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині внаслідок ДТП загорівся автомобіль

У подальшому 31-річного чоловіка медики госпіталізували до Миргородської лікарні. Його стан здоров’я лікарі визначили як тяжкий.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає   від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Схожі матеріали:
👁 378
Категорія: Події
Теги: поліція, Миргород




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ