Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.04.2013

На засіданні Громадської ради говорили про співіснування людей і тварин на території Гребінківщини


Начальник управління держветмедецини району Шніт Ю.Г. охарактеризував ситуацію


На засіданні Громадської ради говорили про співіснування людей і тварин на території Гребінківщини

10 квітня відбулося засідання Громадської ради при голові райдержадміністрації. Члени засідання розглянули два питання.

Важливою проблемою міста і району є співіснування людей і тварин на території Гребінківщини. Начальник управління держветмедецини району Шніт Ю.Г. охарактеризував ситуацію, в яку потрібно втручатися і вирішувати.

Є досвід, який широко застосовується в Європі. Бродячих тварин відловлюють, стерилізують, роблять їм щеплення і  відпускають в місця вилову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Что удалось сделать за сто дней работы нового начальника ЮЖД

Здоровий та неагресивний собака заповнює екологічну нішу і не дає на це місце прийти іншим тваринам із передмістя. До того ж, він не дає потомства.

З часом екологічна ніша буде заповнена, і відпаде сам сенс робити стерилізацію.

За рішенням Громадської ради вирішено розпочати інформаційно-роз'яснювальну акцію щодо відлову та стерелізації тварин. Питання інформування населення про роботу органів виконавчої влади розповів завідувач сектору з питань внутрішньої політики аппарату райдержадміністрації Ющенко Ю.І. Інформаційний простір в сучасному світі є переповненим і будь-яка інформація повинна мати досконале і чітке направлення щоб бути почутою і усвідомленою.





Сьогодні особливо гостро постає потреба не лише у моніторингу соціального середовища, а й у впливові на свідомість громадян за допомогою інформування через налагоджені канали засобів масової інформації. Встановлення дійових зв'язків з громадськістю, що передбачають чесні, відкриті, доброзичливі взаємовідносини між органами публічної влади та населенням.

Адже влада діє ефективно лише у тому випадку, коли її підтримує громадськість. Радою було вирішено на наступному засіданні розглянути питання про стан проведення медичної реформи в Гребінківському районі.
















Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1414
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бродячі тварини, Громадська рада, райдержадміністрація, Гребінка, собака




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ