Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.12.2016

У Гребінці на засіданні Громадської ради обговорили програму «КУБ» від ПриватБанку


Про новації кредитів малому та середньому бізнесу розповів керуючий Гребінківським відділенням ПАТ КБ "ПриватБанк"


Тарас Циганенко, Гребінка, ПриватБанк20 грудня 2016 року в актовому залі райдержадміністрації відбулось підсумкове засідання Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації.

До участі в даному засідання зареєструвалось 8 членів Громадської ради, а також були присутні заступник голови райдержадміністрації О. Князєв, керуючий Гребінківським відділенням ПАТ КБ "ПриватБанк" Т. Циганенко, місцеві засоби масової інформації.

Було розглянуто наступні питання:
1. Про програму "Кредити успішному бізнесу" від "ПриватБанку"

2. Про роботу Громадської ради при Гребінківській районній державній адміністрації 2015-2016 років.

3. Про делегування членів Громадської ради до ініціативної групи по підготовці установчих зборів Громадської ради у 2017 році.
Про новації у наданні пільгових кредитів малому та середньому бізнесу, за умови створення нових робочих місць розповів приустнім керуючий Гребінківським відділенням ПАТ КБ "ПриватБанк" Т. Циганенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відкрили центральну міську ялинку

Зі звітом про роботу Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації 2015-2016 року учасників засідання ознайомила завідувач сектору з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації – секретар Громадської ради Т.Федоренко.

Голова Громадської ради М. Даценко запропонував вибрати представників до ініціативної групи по підготовці установчих зборів та подякував за роботу членам Громадської ради.М. Даценко наголосив, що з 21 грудня розпочнеться прийом документів представників громадських організацій - кандидатів у члени нової Громадської ради.


Микола Даценко, Гребінка
 

По завершенню засідання, членами Громадської ради прийнято рішення, а саме: по 1,2 питаннях взяти до уваги подану інформацію та поширити її серед громадськості району, по 3 питанню – делегувати представників до ініціативної групи по підготовці установчих зборів та розпочати підготовку документів для подання ініціативній групі.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1360
Категорія: Новини Гребінки
Теги: приват, Приватбанк, Тарас Циганенко, банк, Даценко, Громадська рада, Гребінка




Всього коментарів: 2

0
2 Станислав   (22.12.2016)
ну і в чому та жопа заключається? Банк як робив так і робить, всі банкомати працюють, депозити переоформляють? Змінився власник?


0
1 Маруська   (22.12.2016)
Походу, в Грб не в курсах, что привату жопа

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ