Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.08.2022

Гра Call of Duty Warzone 2 вийде у листопаді


Чекати на нового популярного шутера залишилося не довго


Call of Duty Warzone 2

Цього року компанія Infinity Ward повертається на передній план з грою Call of Duty: Modern Warfare II та супутньою їй Battle Royale Warzone 2. На даний момент відомо, що основна гра вийде в жовтні, але покупці, які оформили попереднє замовлення, отримають доступ до кампанії набагато раніше. Новий витік також розкрив досить ранню дату запуску Warzone 2.

Цього тижня Activision розкрила подробиці планів випуску Modern Warfare II. Ті, хто оформить попереднє замовлення на гру, матимуть доступ до кампанії з 20 жовтня, за тиждень до виходу повної версії гри. Потім, 28 жовтня, повна версія гри та її розрахований на багато користувачів компонент стануть доступні для всіх бажаючих. Звичайно, ви можете пограти раніше та безкоштовно, взявши участь у майбутньому відкритому бета-тестуванні, яке стартує у вересні.

Як повідомляє Charlie Intel, нещодавній витік документів, можливо, також показав, що Warzone 2 планується запустити 16 листопада, всього за кілька тижнів після базової гри. Раніше вважалося, що Warzone 2 вийде на початку грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: eFootball 2022 оновиться до версії eFootball 2023 у серпні

Наступного року ми можемо очікувати ще один великий режим Call of Duty, оскільки режим DMZ за мотивами Escape from Tarkov також знаходиться у розробці та має дебютувати на початку 2023 року.

Перезавантаження Modern Warfare в 2019 році було останнім Call of Duty, яке багатьом дійсно сподобалося, тому ми сподіваємося, що продовження зможе повернути шанувальників в гру після тривалої перерви.

Чи багато хто з вас планує повернутися в Call of Duty цього року?

Схожі матеріали:
👁 296
Категорія: Технології
Теги: Call of Duty Warzone 2, гра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ