Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2024

Нова розвідувальна машина підвищить оперативні можливості Корпусу морської піхоти США


General Dynamics Land Systems створила розвідувальну машину, яка перевершує поточні оперативні потреби, одночасно прокладаючи шлях майбутніх технологі


Розвідувальна машина

Компанія General Dynamics Land Systems (GDLS) завершила випробування своєї нової вдосконаленої розвідувальної машини ARV, яка призначена для підвищення оперативних можливостей Корпусу морської піхоти США.

Проект Advanced Reconnaissance Vehicle (ARV), очолюваний General Dynamics Land Systems (GDLS), підвищить оперативну ефективність морської піхоти у складних бойових умовах. GDLS провела великі випробування на різних територіях та в різних умовах, включаючи Невадський автомобільний випробувальний центр, Абердинський полігон армії США в Меріленді та базу Корпусу морської піхоти США Кемп-Пендлтон у Каліфорнії.

Розроблений як мобільний «захисник» на полі бою, ARV поєднує в собі передові технології зв'язку, управління та розвідки, включаючи модульну відкриту архітектуру, яка підтримує швидку інтеграцію технологій, функції штучного інтелекту та здатність контролювати безпілотні системи та робототехніку.

ARV піддавалася суворим випробуванням та демонстраціям під керівництвом Корпусу морської піхоти, управління, зв'язок, комп'ютери/безпілотні авіаційні системи (C4/UAS), наземну та водну мобільність, а також спеціалізовані випробування. Ці випробування були спрямовані на перевірку можливостей у різних умовах експлуатації, включаючи складні прибережні зони, де ретельно оцінили плавальна силова установка нового покоління та системи векторної тяги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як система радіоелектронної боротьби «Покрова» захищає від крилатих ракет та безпілотників російських окупантів

Річард Троттер, директор програми ARV компанії General Dynamics Land Systems, висловив упевненість у характеристиках машини та її відповідності суворим вимогам Корпусу морської піхоти США. Відгуки морських піхотинців, які експлуатували машину під час випробувань, були особливо цінними, оскільки вони надали інформацію, що має вирішальне значення для розробки та вдосконалення машини.

General Dynamics Land Systems створила розвідувальну машину, яка перевершує поточні оперативні потреби, одночасно прокладаючи шлях майбутніх технологічних досягнень.

Схожі матеріали:
👁 231
Категорія: Технології
Теги: БМП, Бронетехніка, бойова машина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ