Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.09.2023

Роботизована бойова машина Type-X, забезпечить прорив позицій супротивника з мінімальним ризиком


Type-X інтегрований з QUADBOX від Elistair, який складається з тактичного БПЛА для ISR та ретранслятора зв'язку


Роботизована бойова машина Type-X

Компанія Milrem Robotics представила роботизовану бойову машину Type-X, оснащену системою ситуаційної поінформованості змішаної реальності та тактичними безпілотниками.

Type-X інтегрований з QUADBOX від Elistair, який складається з тактичного БПЛА для ISR та ретранслятора зв'язку, призначеного для подальшого підвищення ситуаційної поінформованості протягом тривалих періодів часу під час руху.

Vegvisir Remote MRSAS покращує процес прийняття рішень операторами Type-X, надаючи їм віртуальний купол на 360 градусів з об'єднанням датчиків EO/IR для ближнього та середнього огляду та можливості поразки мети в будь-яких умовах. Система оптимізована для зниження пропускної здатності для віддаленого використання та з'єднує оператора з цифровим концентратором для взаємодії та споживання цифрових даних.


Роботизована бойова машина Type-X
 

"Milrem Robotics продовжує розробку RCV Type-X, інтегруючи передові технології для задоволення потреб багатьох країн, зацікавлених в інтелектуальних роботизованих системах", - сказав Кулдар Вяерсі, генеральний директор Milrem Robotics.

На додаток до нової передової системи ситуаційної обізнаності, Type-X оснащений найновішою револьверною головкою середнього калібру PROTECTOR від KONGSBERG, яка може бути змінена спеціально для задоволення конкретних потреб різних користувачів. Комбінація, що пройшла випробування з бойовою стрільбою, дає механізованим підрозділам кошти на прорив оборонних позицій противника з мінімальним ризиком для своїх військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботизовані системи у поєднанні з дронами допоможуть українським військовим ефективніше вражати окупантів

Type-X RCV є органічною частиною механізованих підрозділів, які можуть займати найбільш небезпечні позиції та забезпечувати рівну або переважну вогневу міць та тактичне застосування порівняно з традиційними бойовими машинами піхоти.

Роботизована бойова машина Type-X
 

Бойова машина розроблена для автономної навігації по полю бою, із системою управління «людина в контурі» та штучним інтелектом (ІІ) як невід'ємною частиною алгоритму роботи. Type-X Milrem Robotics також представляє функцію під назвою Indirect Drive, яка дозволяє дистанційно керувати операціями на більш високих швидкостях.

 


Схожі матеріали:
👁 352
Категорія: Технології
Теги: роботизація, роботизована платформа, Бронетехніка, бойова машина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ