Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.10.2017

5 головних фінансових помилок при купівлі автомобіля


Часто люди роблять помилки, які призводять до розчарувань після покупки


5 головних фінансових помилок при купівлі автомобіляАле якщо нам вдасться уникнути цих помилок, то процес і результат покупки будуть приносити радість або принаймні не будуть занадто стресовим.

Нижче розповімо про 5 помилок, які люди роблять при купівлі автомобіля.

Ми занадто багато думаємо про ціну

Коли ми говоримо про те, чого бояться люди при купівлі автомобіля, то практично всі їхні страхи пов’язані з ціною. Вони бояться переплатити, бояться, що їх обдурять. Звичайно, ціна – це важливий елемент при купівлі автомобіля. Але не варто думати лише про ціну. Оцініть, наскільки це вигідна угода.

Подивіться на інші аналогічні моделі з аналогічним рядом функцій, порівняйте, попитайте у знайомих і друзів, які нещодавно придбали автомобіль. Звичайно, якщо ви купуєте вживаний автомобіль, але через пробіг та умови утримання автомобілі однакової моделі можуть істотно відрізнятися в ціні.

Ми ігноруємо фінансові умови

Часто ми так захоплені знижками, що не помічаємо безлічі підводних каменів, які є в контракті. В результаті ми отримуємо знижку, але змушені доплачувати за низку послуг або функцій, які нам не потрібні.

Крім того, ми часто купуємо автомобіль в кредит, але при цьому забуваємо перевірити всі можливі варіанти умов кредитування у різних банках. Це дозволило б знизити відсотки за кредитом або отримати кредит на більш вигідних умовах.

Ми не цінуємо свій час

Часто люди витрачають на пошук найвигідніших пропозицій величезну кількість часу. Деякі люди настільки заклопотані пошуком найкращої пропозиції, що пропускають акції та знижки в надії знайти щось краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для безпеки власного авто варто дотримуватись кількох рекомендацій

Ми недооцінюємо вартість володіння автомобілем

Коли ми приймаємо рішення купити новий автомобіль, то не варто піддаватися емоціям, представляючи себе за кермом чудового авто. Варто задуматися про те, скільки буде коштувати обслуговування і утримання автомобіля після купівлі. Чи варто це таких грошей? Чи можемо ми дозволити собі ці витрати?

У нас занадто високі очікування

Психологи говорять про те, що у нас такий великий вибір, що ми перебуваємо в напрузі через необхідність вибрати найкраще. Саме через цю напругу ми часто вибираємо найгірше. Якщо продукт, який ми купуємо, не відповідає нашим очікуванням, то ми почуваємося розчарованими і засмученими.

Секрет щастя тут – знизити свої очікування.

Схожі матеріали:
👁 797
Категорія: Прес-реліз
Теги: покупка автомобіля, авто




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ