Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2022

Автономні камери відеоспостереження із записом


Нагрудний відеореєстратор зводить до нуля випадки, коли бешкетник раптом стає потерпілим від «поліцейського свавілля»


Купити відеокамеру за низькою ціною, причому хорошу, високої якості, досить непросто. Проте в інтернет-магазині PDP-Secur можна замовити якраз таку: у каталозі зібрано досить різне та відносно дешеве обладнання для професійної зйомки відео у високій якості. Тут можна купити автономні камери: Міні відео камеру Byvision, поліцейську камеру, поліцейський відеореєстратор, камеру Patrul, бездротову автономну камеру, нагрудну WIFI міні камеру та інші. Є мультизадачні та екшн-камери. На все обладнання діє гарантія виробника.

Нагрудний відеореєстратор - реальна міць


Нагрудний відеореєстратор
 

Трапляється, що одних слів для доказу невинності чи провини недостатньо, тоді найкращим рішенням буде нагрудний відеореєстратор. За українськими законами, запис, отриманий реєстратором, можна використовувати як підтвердження правопорушення.

Він являє собою портативний пристрій, який веде відео та аудіо запис Full HD якості за будь-яких погодних умов. Має ємний акумулятор, вбудовану пам'ять і роз'єм для підключення до периферійних пристроїв. Конструкція проста, має малу вагу, кріпиться на одяг і не сковує рух.
 
З недавніх пір такі пристрої входять до обов'язкового оснащення співробітників силових структур, охоронних підприємств, де виконання службових обов'язків пов'язане з підвищеним ризиком. Використовується також у дорожній поліції, на транспорті, інших областях, де потрібна якісна фіксація подій.

Нагрудний відеореєстратор  зводить до нуля випадки, коли бешкетник раптом стає потерпілим від «поліцейського свавілля». Як доказ пред'являє розірваний одяг або синці. Пристрої фіксують подію у високій роздільній здатності і дозволяють відтворити реальну картину.

Також відеореєстратор служить для моментального встановлення особистості. Дані бездротової мережі надходять на сервер, де відбувається звірка. Це значно економить час – для того, щоб виявити злочинця, який розшукується, або знайти людину, яка вчинила протиправні дії, більше не потрібно доставляти людину в ділянку.

Перевагою є те, що запис надійно захищений - ударостійкий корпус, не боїться впливу пилу і вологи. Не втрачає функціональності вночі, у складних кліматичних умовах. Дозволяє фіксувати та розпізнавати особи на відстані декількох метрів. Запис передається на спеціальний сервер, де він надійно захищений. Можливість зміни або стирання інформації зацікавленим особами виключена.

Схожі матеріали:
👁 562
Категорія: Прес-реліз
Теги: камера, Нагрудний відеореєстратор, відеокамера, диктофон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ