Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.05.2024

Барражуюча система Rogue 1 дозволяє наносити точні удари по рухомих і нерухомих броньованих цілях


Rogue 1 оснащений удосконаленими електрооптичними та тепловізійними камерами FLIR Boson 640+ для забезпечення денної та нічної розвідки та спостережен


Безпілотна повітряна система вертикального зльоту

Teledyne FLIR Defense представив свою нову барражуючу систему Rogue 1, швидкого розгортання. Безпілотна повітряна система вертикального зльоту і посадки нового покоління дозволяє наносити точні удари по рухомих і нерухомих броньованих цілях.

Удосконалена система підривника на Rogue 1 оснащена першим у своєму роді механічним перериванням, яке дозволяє безпечно відновлювати та повторно використовувати дрон, коли цілі втрачені або місії перериваються.

Rogue 1 також оснащений удосконаленими електрооптичними та тепловізійними камерами FLIR Boson 640+ для забезпечення денної та нічної розвідки та спостереження на великих відстанях. Новий зв'язок між датчиками та боєголовкою у підвісному корисному навантаженні забезпечує надзвичайно точне наведення на ціль.

 Оператори можуть прикріплювати модульні корисні навантаження для конкретних завдань, що призначені для різних типів цілей. Користувачі можуть вибирати між варіантами корисного навантаження вибухонебезпечного пенетратора (EFP), прямого фрагментування або несмертельного тренувального снаряда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські конструктори обладнали морські дрони Magura зенітними ракетами Р-73

Маючи 30-хвилинний політний час, максимальну швидкість 113 км/год та дальність польоту понад 10 км, легкий Rogue 1, розроблений для сучасних умов бою, включаючи відсутність зв'язку та GPS. Rogue 1 перевершує можливості існуючих систем озброєння, мінімізуючи при цьому супутні збитки та максимізуючи протистояння.

"Новий Rogue 1 дає бійцям універсальність, живучість і смертоносність, необхідні сучасному бойовому простору", - сказав доктор Джих Фен Лей, виконавчий віце-президент і генеральний менеджер Teledyne FLIR Defense. «Завдяки своїй унікальній спроможності відновлюватися та повторно використовуватись при зміні умов, ця інноваційна платформа також пропонує збройним силам більшу економічність та гнучкість».

Схожі матеріали:
👁 611
Категорія: Технології
Теги: зброя, барражуючий боєприпас, дрон-камікадзе




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ