Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.02.2024

Бойовий шолом нового покоління NG-IHPS забезпечує покращений балістичний та осколковий захист, оснащений системою нічного бачення


NG-IHPS, інтегрована система захисту голови, удосконалений бойовий шолом


Бойовий шолом нового покоління NG-IHPS

Армія США розпочала впровадження інтегрованої системи захисту голови наступного покоління NG-IHPS, що стало важливою віхою у підвищенні захисту солдатів.

NG-IHPS, інтегрована система захисту голови, удосконалений бойовий шолом. Він включає систему кріплення, систему підвіски, чохол для шолома і кронштейн для влаштування нічного бачення, здатний інтегрувати захист нижньої щелепи, засоби захисту органів слуху, засоби зв'язку та проекційні дисплеї, такі як інтегрована система візуального доповнення та вдосконалена система нічного бачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blue Spear – протикорабельний ракетний комплекс дальністю до 290 км, здатний вражати цілі як на морі, так і на суші

«Це впровадження знаменує собою значний прогрес у галузі захисного спорядження для солдатів, оскільки воно забезпечує солдатів захистом від загроз на полі бою, а інноваційна конструкція шолома є спеціально створеною платформою для інтеграції з пристроями, що підтримують солдатів», - заявив підполковник. Кен Елгорт.

Бойовий шолом нового покоління NG-IHPS

Розроблений силами ближнього бою, NG-IHPS взаємодіє з приладами нічного бачення нового покоління, а захист нижньої щелепи додає додатковий рівень захисту солдатів.

Майор Метью Нулк, помічник керівника програми групи захисту, підкреслив чудовий балістичний та осколковий захист NG-IHPS, досягнувши зниження ваги на 40% порівняно з попередніми моделями. "Це встановлює глобальний стандарт захисту від стрілецької зброї", - зазначив він.

Схожі матеріали:
👁 339
Категорія: Технології
Теги: солдат, шолом, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ