Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.12.2021

Чи перейдуть школи на дистанційне навчання через штам “Омікрон”: відповідь МОЗ


Закриття шкіл не виключено, але все залежить від епідемічної ситуації


На сьогодні перехід шкіл на дистанційне навчання у разі поширення штаму коронавірусу “Омікрон” не виглядає доцільним заходом через відсутність відомостей щодо якось впливу на захворюваність серед дітей.


Чи перейдуть школи на дистанційне навчання через штам “Омікрон”
 

Про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв’ю “Укрінформу”.

За його словами, на сьогодні в світі не спостерігається будь-який перекіс через “Омікрон” в статистиці захворюваності в бік молодшої групи населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкільні свята мають відбуватися без глядачів, – МОЗ

По відношенню до штаму “Дельта” були досить серйозні заяви про те, що переважно цей штам фокусується серед дитячого населення, дуже важкий перебіг. Але навіть остання хвиля не мала ці особливості в Україні, – сказав Кузін.

Він наголосив, що по “Омікрону” поки немає таких відомостей.
 
Тому закриття шкіл не виглядає доцільним. І ВООЗ, і ЮНІСЕФ підкреслюють, що дистанційна освіта не може служити повноцінним замінником звичайної освіти, до того ж вона відчутно впливає і на якість навчання, і на рівень соціалізації дитини… Закриття шкіл не виключено, але все залежить від епідемічної ситуації, – додав санлікар.


Схожі матеріали:
👁 327
Категорія: Шкільний екран
Теги: коронавірус, Карантин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ