Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2023

Чи варто купувати барні стільці на кухню


Під час пошуку моделей барного типу для невеликої кухні варто задуматися про застосування даного типу меблів.


барні стільці на кухню


Барними стільцями у дизайнерів інтер'єрів прийнято називати стільці на високих ніжках. Висота від підлоги до сидіння може досягати 80 см (при стандартних 45 см для класичних кухонних варіантів). У питанні покупки барних стільців на кухню варто орієнтуватися не стільки на бажання створити певний стиль у приміщенні, скільки спиратися на доцільність. та практичність придбання.

«За» та «проти» барних стільців на кухні

Купувати чи ні барні стільці, як у кафе чи ресторані, можна вирішити після того, як будуть вивчені всі позитивні та негативні сторони меблів. На користь купівлю нестандартною для використання на звичайній кухні можна прийняти такі фактори, як:

  1. Збільшення кількості місць. За допомогою сучасних меблів на високих ніжках можна значно розширити кухонну зону. Маючи кілька високих столів, які можна використовувати замість звичайного столу за необхідності організувати невелику зону для перекусів, завжди можна збільшити чисельність персон.
  2. Стильний зовнішній вигляд. Дизайнерський підхід до розробки барних стільців дозволяють перетворити звичайну кухню на сучасну. Великий асортимент кольорів та матеріалів дозволяє вибрати модель, яка максимально повно відповідатиме очікуванням та основним вимогам.
  3. Зручність. Високі стільці, на думку багатьох користувачів, є зручнішими, ніж класичні. Наявність підставки для ніг, підлокітників та злегка вигнутої спинки дозволяє почуватися комфортніше, ніж на звичайному стільці.

На противагу перевагам найчастіше називають високу ціну виробів. Але на барні стільці потрібно більше матеріалу, ніж класичний варіант, і тому вартість меблів такого типу вища. Крім того, на ціну готових виробів впливає дизайн.

Також варто зазначити, що деякі обмеження для користувачів. Через особливості конструкції дітям та дорослим невисокого зростання може бути незручно підніматися на стілець. Варто зазначити, що нестандартне розташування сидіння може спричинити обмеження виробником ваги користувачів.

Нюанси вибору: поради експертів

Для виготовлення барних стільців можуть використовуватись різні матеріали. Найбільш поширеними є хромований метал, пластик та дерево. Комбінуючи метал та пластик, наприклад, дизайнерам меблів вдається створювати зручні, легкі та практичні варіанти.

Особливу увагу варто приділити виробам із дерева. Повністю дерев'яні конструкції виглядають дуже стильно і відрізняються практичністю та гарною стійкістю, але вписуються далеко не у кожен інтер'єр. Набагато цікавіше виглядають вироби з м'яким покриттям сидіння. Оббивка зі шкіри (натуральної чи штучної) або тканини дозволяє значно розширити асортимент та втілити в життя найсміливіші рішення.

Під час пошуку моделей барного типу для невеликої кухні варто задуматися про застосування даного типу меблів. Якщо в будинку є місце для барної стійки, або ця стійка використовуватиметься замість традиційного кухонного столу, то, звичайно ж, стільці на високих ніжках стануть єдиним правильним рішенням.

При необхідності вибрати стілець із сидінням на нестандартній висоті для домашнього застосування важливо враховувати такі характеристики як:

  • практичність;
  • стійкість;
  • довговічність.

У питанні практичності думка експертів найчастіше розходиться. Одні вважають найбільш зручними для домашнього використання варіанти з сидіннями із пластику та металевими ніжками, інші ж віддають перевагу моделям з м'якою оббивкою та дерев'яними ніжками.

Рекомендації щодо вибору барних стільців від експертів магазину Меблянка

При підборі стільців для використання на кухні варто звернути увагу на конструкцію. Важливе значення має наявність або відсутність таких елементів, як спинки, підлокітників, підніжки та підйомного механізму.

Перш ніж купити варіант, що сподобався зовні, потрібно уважно вивчити опис до продукту. Важливе значення мають основні параметри, такі як висота ніжок та розміри сидіння. У картці товару вказані основні характеристики, перераховані матеріали, використані виробником під час виготовлення. При виникненні питань щодо вибору високого барного стільця або необхідності отримання консультації з питань співробітництва слід звернутися до консультантів магазину.



Схожі матеріали:
👁 309
Категорія: Прес-реліз
Теги: барні стільці, барні стільці на кухню




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ