Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2021

Citroën My Ami Buggy – симпатичний позашляховий електромобіль для любителів пригод


Дорожній просвіт, однак, бажає кращого, і його можна виправити за допомогою післяпродажних рішень.


В концепті Citroen My Ami Buggy закладені пригоди, він ідеально підходить для подорожей. Своїм дружнім виглядом він ламає стереотип про великих позашляховиків.


Citroen My Ami Buggy
 

Заснований на повністю електричному автомобілі Ami City, новий концепт Citroën доповнений стильними та практичними штрихами у вигляді величезних масивних позашляхових шин та решітки радіатора. Французький бренд, що належить Stellantis, перетворює оригінальний Ami EV на безстрашного та доброзичливого туриста, що надихається іграми, промисловим дизайном та гламурним світом моди.

Відчуття активного відпочинку My Ami стає очевидним при першому погляді на ефектний камуфляжний колір хакі і чорного кольору. Відсутність звичайних автомобільних дверей, які тепер мають прозорі брезентові двері з застібками-блискавками, що знімаються непромокаючі, є контрольним показником тяги баггі до пригод.


Citroen My Ami Buggy
 

Міцний зовнішній вигляд із упорами, скельними рейками, додатковою світловою балкою, розширеними крилами або запасним колесом, встановленим на даху; робить цей чотириколісний автомобіль здатним рухатися будь-якою місцевістю. Дорожній просвіт, однак, бажає кращого, і його можна виправити за допомогою післяпродажних рішень.

Інтер'єр також набув рис позашляхового стилю у вигляді подушок сидінь Advanced Comfort, у яких майже вдвічі більше набивання в порівнянні зі стандартним Ami. Є знімні сумки для зберігання та стелажі, щоб заповнити автомобіль усім необхідним для подорожі.


Citroen My Ami Buggy
 

На панелі приладів є великі ящики для зберігання інших речей. Citroën не забув додати затискач для смартфона, тримачі для пляшок з камерою та знімні динаміки з огляду на потреби любителів пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячні електромобілі Lightyear Two надійдуть у продаж із 2024 року за ціною від 30 000 євро

Citroen My Ami Buggy
 

Поки що немає інформації про те, чи побачить ця концепція світло в майбутньому, або будь-які специфікації, які дадуть нам уявлення про її характеристики. Тим не менш, оригінальний Ami, законний для 14-річних (і старших) водіїв, розвиває максимальну швидкість 45 км на годину і на одній зарядці проходить 70 км на своєму літій-іонному акумуляторі на 5,5 кВтг. Можна упевнено припустити, що Citroën ще більше посилить акумулятор для їзди бездоріжжям.

Схожі матеріали:
👁 1214
Категорія: Технології
Теги: rome sezon 2, електромобіль, електрокар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ