Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2022

Cooler Master випустила нові 120-мм вентилятори із зменшеною вібрацією


Новинки відносяться до серії Mobius та представлені у двох версіях


Cooler Master випустила нові 120-мм вентилятори із зменшеною вібрацією

Cooler Master випустила нову лінійку вентиляторів під назвою Mobius з варіантами без RGB та ARGB у форм факторі 120 мм. Cooler Master застосувала нову архітектуру під назвою Ring Blade Design, яка поєднує всі лопаті вентилятора разом. Повідомляється, що це покращує повітряний потік, одночасно усуваючи небажані вібрації.

Моделі називаються Mobius 120 та 120P ARGB. Mobius 120 матиме повністю темний вигляд. Варіант RGB буде оснащений підсвічуванням ARGB із матовими лопатями вентилятора для збільшення розсіювання світла.

Модель ARGB також є більш продуктивною порівняно з Mobius 120. Модель 120P ARGB має максимальну швидкість 2400 об/хв і максимальний рівень шуму 30 дБА з повітряним потоком CFM 75,2. Модель без ARGB має нижчу швидкість обертання вентилятора 2050 об/хв та максимальний повітряний потік 63,1 кубічних футів за хвилину. Але завдяки нижчій швидкості обертання вентилятора рівень шуму значно знижується до 22,6 дБа.

Обидва вентилятори розраховані на 200000 годин роботи та вимагають 4-контактний роз'єм. Варіант ARGB вимагає додаткового 3-контактного роз'єму ARGB для функцій освітлення.

Вентилятори серії Mobius дуже стабільні під навантаженням у різних положеннях у корпусі комп'ютера. Вентилятори використовують нову конструкцію лопатей, яка з'єднує їх усіх разом на кінцях за допомогою кільця, що може зменшити небажану турбулентність повітря, що викликає вібрацію лопатей, що обертаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple представила iPhone 14 Pro та 14 Pro Max з екранами без «чілки» та новим процесором A16 Bionic

Для ще більшої стабільності Cooler Master також використовувала динамічні підшипники, які краще змащуються порівняно з традиційнішими методами. Це, у свою чергу, підвищує надійність підшипників та покращує стабільність вентилятора. Компанія також додала магнітне кільце до валу підшипника, щоб запобігти нахилу вентилятора в похилих положеннях, наприклад, під кутом 45 градусів.

Вентилятори призначені для роботи як вентиляторів корпусу, так і як вентиляторів для процесорних кулерів, охолодження жорстких дисків і радіаторів.

Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Технології
Теги: 120-мм вентилятори, Cooler Master, зменшена вібрація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ