Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2022

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю виплачено матеріальну допомогу на суму 47 тис. грн.


На території Гребінківської міської територіальної громади проживає 94 особи з інвалідністю І групи.


3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю. На сьогодні для України проблема захисту осіб з інвалідністю набуває значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави.

Люди з даної категорії кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей. Міська рада постійно приділяє увагу до даної категорії осіб. На території нашої громади проживає 94 особи з інвалідністю І групи.


3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю
 

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю виплачено матеріальну допомогу на суму 47 тис. грн. Допомога виплачена відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади.

Представники Гребінківської міської ради разом з головою громадської організації ветеранів України Гребінківської міської ТГ відвідали осіб з інвалідністю, які проживають на території громади.
 
3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю


Схожі матеріали:
👁 622
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: інвалідність, територіальна громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ