Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2022

Електробаггі ID. BUGGY від Volkswagen демонструє універсальність модульної конструкції


Відсутність дверей та даху роблять ID двомісним


Електромобіль ID. BUGGY від Volkswagen

Електромобіль ID. BUGGY від Volkswagen демонструє універсальність модульної матриці електроприводу (MEB): модульна конструкція дозволяє від'єднувати композитну верхню частину кузова від шасі MEB, відкриваючи цілий світ можливостей для виробництва автомобілів на замовлення.

Трансмісія концепції ID BUGGY з нульовими викидами складається з електродвигуна, вбудованого в задню вісь, із силовою електронікою, одношвидкісною коробкою передач та високовольтною плоскою батареєю 62 кВтг, розташованою в підлозі автомобіля для економії місця.


Електромобіль ID. BUGGY від Volkswagen
 

Електродвигун розвиває потужність 201 л. і максимальний момент, що крутить, 228 фунт-футів з місця, що дає автомобілю розрахунковий запас ходу 250 км за циклом WLTP. Це означає, що електромобіль може забезпечити достатню потужність на задню вісь навіть бездоріжжя. Концепт-кар розганяється з нуля до 100 км на годину лише за 7,2 секунди. Максимальна швидкість регулюється електронікою та становить 160 км на годину.


Електромобіль ID. BUGGY від Volkswagen
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак Zapata JetRacer літає з використанням 10 мікрореактивних двигунів і досягає висоти 3000 метрів

Відсутність дверей та даху роблять ID двомісним. BUGGY готовий до найчистішої форми класичного круїзу. Позашляхові характеристики включають стандартні 18-дюймові колеса і позашляхові шини BFGoodrich All-Terrain T/A® (255/55 спереду і 285/60 ззаду), а також суцільний алюмінієвий захист днища, яка гарантує, що передня вісь іспомог. ушкоджуються при їзді бездоріжжям. У бампери вбудовані два міцні червоні провушини для буксирування, а посилена рама вітрового скла і дуга Targa забезпечують підтримку при перекиданні.


Електромобіль ID. BUGGY від Volkswagen
 

BUGGY відрізняється мінімалістською естетикою та водонепроникними матеріалами. Шестикутне кермо, обтягнуте водовідштовхувальною шкірою Nappa, оснащене сенсорним керуванням на поперечині, а цифрова комбінація приладів не захаращує панель приладів. Незважаючи на вкорочену колісну базу концепт-кара, місця для пасажирів багато.

Схожі матеріали:
👁 359
Категорія: Технології
Теги: Volkswagen, електротранспорт, баггі, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ