Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2013

Електронне звітування стає популярнішим


Одним з поширених в світі засобів такого захисту є Електронний цифровий підпис


Електронне звітування стає популярнішим

Більш як 2,9 тис. фізичних осіб – підприємців та 1,3 тис. юридичних осіб  відзвітувалося мережею Інтернет з почату року до Лубенської ОДПІ. Найактивніше використовують електрону форму звітування підприємці-платники єдиного податку, ними за 1 квартал подано 730 декларацій.

 Впровадження сучасних інформаційних технологій при поданні звітності дозволяє зберегти дорогоцінний час для бізнесу та заощадити кошти на придбання бланків і паперу. Звітність передається через Інтернет протягом декількох секунд. Всі учасники електронного обміну документами дістають рівні можливості, незалежно від їх віддаленості один від одного.

 Розвиток глобальних комунікацій в діловому і повсякденному житті привів до появи нової області взаємовідносин, предметом яких є електронний обмін даними. У такому обміні даними можуть брати участь органи державної влади, комерційні і некомерційні організації, а також громадяни в своїх офіційних і особистих стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно, квартирні крадіжки під час літніх відпусток!

Проблема збереження електронних документів від копіювання, модифікації і підробки вимагає для свого вирішення специфічних засобів і методів захисту. Одним з поширених в світі засобів такого захисту є Електронний цифровий підпис (ЕЦП), який за допомогою спеціального програмного забезпечення підтверджує достовірність інформації документу, його реквізитів і факту підписання конкретною особою. Електронний підпис - дані в електронній формі, які додаються до інших електронних даних або логічно з ними пов'язані та призначені для ідентифікації підписувача цих даних.

 Нагадаємо, що в Центрі обслуговування платників податків Лубенської ОДПІ працює відокремлений пункт реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДПС, яким лише протягом квітня видано 266 ключів ЕЦП. Дана послуга є безкоштовною. Запрошуємо платників податків отримати ключі електронного цифрового підпису.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1208
Категорія: Актуально
Теги: податкова, Електронний цифровий підпис, Електронне звітування, Лубенської ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ