Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2022

Eve та Acciona спільно прискорять розвиток глобальної екосистеми міської повітряної мобільності


Електричні повітряні таксі вертикального зльоту та посадки є однією з чудових технологій нашого часу


Електричні повітряні таксі

Електричні повітряні таксі вертикального зльоту та посадки є однією з чудових технологій нашого часу, які допоможуть нам швидше дістатися місця призначення та скоротити дорожній рух, а також скоротити викиди CO2.

Компанії та стартапи беруть участь у гонці за розробку своїх повітряних таксі eVTOL. Одна з них – Eve Air Mobility, бразильська дочірня компанія Embraer, яка виробляє літаки eVTOL та міську повітряну інфраструктуру.

Цей стартап UAM тепер співпрацює з Acciona, експертом із відновлюваних джерел енергії, щоб прискорити розвиток глобальної та сталої екосистеми міської повітряної мобільності (UAM). Поки Eve розробляє повітряне таксі майбутнього, Acciona надасть підтримку та досвід, пов'язані з рішеннями для заряджання акумуляторів. Партнерство також принесе користь новим промисловим ініціативам розвитку стійкої екосистеми UAM.


Електричні повітряні таксі
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японські компанії SkyDrive і Suzuki спільно розробляють нові літаючі автомобілі eVTOL
 
«Наша угода з Acciona зміцнює прихильність Eve до створення стійкої екосистеми UAM, яка включає не лише наш eVTOL з нульовим рівнем викидів — електричний транспортний засіб з вертикальним зльотом і посадкою — а й зелену інфраструктуру, яка підтримуватиме новий вид транспорту. Його здатність створювати ці інфраструктури на додаток до його найвищих досягнень у сфері сталого розвитку, привносить у бізнес необхідні навички та досвід, які допоможуть нам зберегти наше становище на ринку», — сказав Андре Стейн, директор Eve.


Електричні повітряні таксі
 

За умовами партнерства Acciona інвестує 30 мільйонів доларів США та приєднається до групи стратегічних інвесторів, які зараз підтримують розробку Eve та її бізнес-план.

Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Технології
Теги: повітряне таксі, чисте повітря, повітряний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ