Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2023

Hyundai представив концепт безпілотного танка-невидимки Main Battle Tank


Цей танк є повністю безпілотним і має вежу, керовану віддаленим оператором


Безпілотний танк-невидимка Main Battle Tank

Компанія Hyundai відома як виробник автомобілів, але в рамках ширшої групи Hyundai Motor Group є безліч інших компаній, що спеціалізуються у різних галузях. Однією з її філій є Hyundai Rotem, він представив футуристичний танк із технологією «стелс».

Hyundai Rotem - це компанія, що спеціалізується на виробництві поїздів, продуктів для допоміжних виробничих ліній, танків, бронетехніки та безпілотних систем озброєння. Новий танк компанії не схожий на жоден традиційний танк.
Безпілотний танк-невидимка Main Battle Tank

Танк Main Battle Tank наступного покоління, має незграбний дизайн і представлений у світло-сірому та блідо-кремовому відтінках. Він також має стільниковий малюнок на більшій частині корпусу, включаючи вежу, щоб уникнути виявлення радаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США допомогли Україні створити ЗРК «FrankenSAM», який стріляє ракетами AIM-9M та RIM-7

Цей танк є повністю безпілотним і має вежу, керовану віддаленим оператором. Він також має систему активного захисту від атак протитанкових засобів. Танк також працює разом із багатоцільовим безпілотником, який веде розвідку.
Безпілотний танк-невидимка Main Battle Tank

«Новий дизайн, в якому використовуються переваги стелс-технології, був створений спільно з Hyundai Motor і підкреслює майбутнє військової техніки», - сказав представник Hyundai Rotem.

Схожі матеріали:
👁 354
Категорія: Технології
Теги: танк, зброя, Бронетехніка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ