Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.08.2023

Спеціальні генератори посилять системи озброєння та захисту бойових танків Abrams M1A2


Нові електрогенератори зможуть забезпечити підтримку живлення автономних турелів, які армія США активно встановлює на танки M1A2 Abrams


Бойовий танків Abrams M1A2

Спеціальні електричні генератори для танків Abrams M1A2 збільшать потужність танків на 50%, що дозволить ефективніше використовувати захисні системи РЕБ, такі як станції попередження про опромінення та створення радіоперешкод.

Модернізація є новою конфігурацією танків. Нова версія пропонує покращений захист та живучість техніки, при цьому енергосистема RTX відіграє важливу роль у забезпеченні своєї потужності для просунутих систем. У генераторі використовуються удосконалені магніти та активне керування навантаженням для забезпечення 100% номінальної потужності по всьому робочому діапазону танка.

Окрім електронної начинки, нові електрогенератори зможуть забезпечити підтримку живлення автономних турелів, які армія США активно встановлює на танки M1A2 Abrams та БТР Stryker. У цих безпілотних турелях використовуються передові датчики і системи, що наводять, що забезпечують підвищену точність і ситуаційну поінформованість екіпажу, а для цього потрібно надійне електроживлення.
 


Бойовий танків Abrams M1A2
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Whisper Aero представив найбільш тихий і економічний двигун для електролітаків, він «у 100 разів тихіше за аналогічні двигуни»

Abrams також отримає різні технологічні покращення, включаючи покращену броню, зв'язок, надійність, стійкість та паливну економічність. На сьогоднішній день компанія Collins поставила 800 електрогенераторів на підтримку програми SEPv3.

Компанія спроектувала генератори так, щоб вони помістилися в тому ж просторі, що й застаріла система, не вимагаючи серйозних змін у машині або архітектурі її існуючої електричної системи, оскільки армія США прагне інтегрувати системи у багатопрофільні бойові сили.


Бойовий танків Abrams M1A2


Схожі матеріали:
👁 330
Категорія: Технології
Теги: бойовий танк, танк, Abrams, Бронетехніка, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ